Bokszedzésen járt Lázár János

2021. november 19. 15:24

Ön szerint milyen leckéket venne szívesen Lázár János?

2021. november 19. 15:24
null

Meglátogatott egy bokszedzést Hódmezővásárhelyen Lázár János. Kovács Pált, a belgrádi ökölvívó világbajnokság kilencedik helyezettjét, az egyik legígéretesebb magyar bunyóst kereste fel Lázár. 

A Facebookra feltöltött videóból az is kiderül, hogy Lázár szívesen venne leckéket a fiatal bokszolótól, külünösen ami a jobbhorgokat illeti, hiszen – ahogy mondja – erre a tudásra neki is szüksége lesz a következő fél évben.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2021. november 20. 21:08
Mitől őszült meg ennyire Lázár? Nem annyira, de érdekes.
flesh ripper
2021. november 20. 08:23
Élek-halok a küzdősportokért. Az MMA a leginkább valódi. Sajnos, a magyar fiúk inkább a szelídebb, lágyabb, kockázatmentesebb mozgásformákat kedvelik. Holott a magyar harcosvérű volt valaha. Az iskolai sport sem túl népszerű. A mamikedvenceket inkább chips-, süti, rágcsa, tik-tok és cukros kólakúrával készítik fel az elkövetkezendő világégésre. Pedig, "Mad" Max Rockatanskykre lesz majd égetően szükségünk. Meg kutyakonzervekre. Én készülök! Azért egy kis reménysugár, pl. Borics Ádám!
Akitlosz
2021. november 19. 20:40
"Bokszedzésen járt Lázár János" Meg is látszik az orrán.
bagira
2021. november 19. 20:32
Lázár a 2022 választásra készül Márkit jobbegyenessel kiüsse. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!