Ceausescu utolsó tömegrendezvényéhez hasonlította a Békemenetet Hadházy Ákos

2021. november 03. 12:57

A baloldali politikus szerint Ceausescu a Békemenet „ötvenezrénél” több embert, kb százezret buszoztatott össze Bukarestre, de „nem járt vele túl jól”, hiszen ezt követően nem sokkal „el kellett menekülnie Bukarestből, két napra rá meg már ki is végezték egy laktanya udvarán”.

2021. november 03. 12:57
null

Hadházy Ákos hivatalos közösségi oldalán vont párhuzamot a román diktátor utolsó tömegrendezvénye és az október 23-i Békemenet között. Hadházy szerint Ceausescu a Békemenet „ötvenezrénél” több embert, kb százezret buszoztatott össze Bukarestre, de „nem járt vele túl jól”, hiszen ezt követően nem sokkal „el kellett menekülnie Bukarestből, két napra rá meg már ki is végezték egy laktanya udvarán”.

Több százezres tömeg a Békemeneten, néhány ezren a baloldal rendezvényén

Orbán Viktor megemlékezett 1956 hőseiről, szólt a 2006-os véres eseményekről, s értékelte az aktuális politikai helyzetet is, az ellenzék eseményén az előválasztás jelöltjei szólaltak fel. Bővebben is érdekel...​​​

Hadházy Ákos a fentiekből következően két tanulságra hívta fel követői figyelmét:

„1) A diktátorocskák nem lehetnek soha biztosak a hatalmukban, akármilyen jól szervezett utazási irodát alakítottak ki a tömegek, közmunkások buszoztatására.

2) Nem érdemes túltolni a diktátorkodást és érdemes időben kiszállni, mert

(A Ceausescuról készült utolsó fotót nem is tettem ide, de a diktátorocskák figyelmébe ajánlom)” – zárta bejegyzését a politikus.

Hadházy Ákos bejegyzését teljes hosszában az alábbiakban tekintheti meg: 

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Nyitókép: Facebook

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gábrielcsillaga
2022. január 02. 09:22
Szarházi képviselő úr! Remélem hogy a békemenet másnapján önt is eléri a jógos népharag akárcsak kedvenc bálványát.Az ön és csapattársai tevékenysége olyan hasznos mint emberi seggen a furunkulus.Ha a gyűlöletkampányát idegen pénzért és biztatásra teszi akkor a legkevessebb az életfogytiglani kényszermunka amit érdemel,ha meg saját meggyőződésből akkor életfogytiglani elmegyógyintézeti ápolás.Ha a hétköznapi életét is úgy átjárja a gyűlölet mint nyilvános tevékenységét,akkor őszintén sajnálom az önt körűlvevő embereket,szükebb és tágabb környezetét,akik kénytelenek önt mindennap elviselni.Az ilyen lények a társadalom legnagyobb ellenségei.Igaz hogy kielégiti egy szűk kör életszükségleteit,vagyis a mindennapi gyűlölködéshez szállitja az alapanyagot.Egy ilyen lény hogy szerethet bárkit?Sehogy ha mutat is szeretetet akkor az hazugság és valamilyen más érdek húzódik mögötte.Jővö évben remélem utoléri a népharag és épeszű ember nem szavaz magára.
piscsik
2022. január 02. 00:57
Primitív vagy lóbalzsam. Sajnállak.
Caruso
2021. november 04. 18:32
Nem hiszem el, hogy valaha is volt ennél szarabb ember ebben az országban. Rákosi Kun Béla és a többi szívszorító emberek voltak ehhez képest. Szerintem összefogva valamit lehetne csinálni ezzel, ennek szarnak, hogy ne juthasson be a parlamentbe. Nem hiszem el hogy az emberek ne látnák ezt a mocskos állatot, hogy hová sülyed le. Ez nem ember.
Fila2020
2021. november 04. 08:45
Hadházy azt sem tudja hol él. Nem ismeri sem a multat, sem a jelent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!