Több százezres tömeg a Békemeneten, néhány ezren a baloldal rendezvényén

2021. október 23. 16:42

Orbán Viktor megemlékezett 1956 hőseiről, szólt a 2006-os véres eseményekről, s értékelte az aktuális politikai helyzetet is, az ellenzék eseményén az előválasztás jelöltjei szólaltak fel.

2021. október 23. 16:42
null

A Műegyetem rakpartról induló Békemenet több százezres duzzadt, mire az Andrássy út elejére ért, a hatalmas tömeg miatt pár perccel később kellett kezdenie az ünnepséget. Így Orbán Viktor is a meghirdetett időpontot követően lépett csak színpadra. A miniszterelnök egyszerre emlékezett 1956 hőseire, beszélt a 2006-os véres eseményekről, de foglalkozott a legaktuálisabb kérdésekkel is, és természetesen kitekintett a jövőbe is, elsősorban azt elemezte, mekkora tétje van a jövő évi parlamenti választásoknak.

Az ellenzék nagygyűlése délután négy órakor kezdődött, jóval kisebb érdeklődés mellett (ez látható az alábbi fotónkon). Hont András publicista nem kevés malíciával meg is jegyezte a Facebook-oldalán, hogy név szerint fel tudná sorolni az eseményen résztvevőket. Erről a rendezvényről külön cikkben számolunk be.

 

(Nyitókép: A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői vonulnak a Gellért téren és a Szabadság hídon az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án.MTI/Czeglédi Zsolt)

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lauder Stenonis..
2021. október 26. 17:58
Maradjunk annyiban, hogy nagyjából 50-70 ezer fős volt az a több százezres tömeg. Ceterum autem censeo 0rbán Viktor hazaáruló.
Ludas Mátyás
2021. október 25. 00:39
FIGYELEM! Nagyon megtévesztő összehasonlítani a két gyűlés résztvevőinek a létszámát és hangulatát! Mi a nemzeti oldalon kiállunk, és büszkén vállaljuk a magyarságunkat, az internácik pedig meglapulnak, elbújnak, mint a csótányok, de majd ha szavazni kell, előjönnek.
ellenzék vs menetelők
2021. október 24. 17:58
EGY NAP TÖBBEN MENTEK EL ELŐVÁLASZTANI, MINT AMENNYI EMBERT SIKERÜLT ÖSSZEBUSZOZTATNI A BÉKEMENETRE!
Sanyi333
2021. október 24. 12:56
És hányan lennénk, ha nem öltünk volna bele temérdek pénzt a fociba ami szar, hiába van tele idegen játékosokkal havi több millás fizetésekért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!