Újabb fővárosi ingatlanügyben tett feljelentést Budai Gyula

2021. november 29. 14:11

A büntetőfeljelentés a XI. kerületi Rimaszombati út 2-4. alatti ingatlan tervezett eladására vonatkozik.

2021. november 29. 14:11
null

A kormánypárti politikus hétfőn a Facebook-oldalán közölte, hogy elkészült az a büntetőfeljelentés, amely a XI. kerületi Rimaszombati út 2-4. alatti ingatlan tervezett eladására vonatkozik. 

Ez az az ingatlan – írta posztjában Budai Gyula –, amelyről egy múlt héten nyilvánosságra került hangfelvételen beszélnek, amelyet 5,2 milliárd forintért árult a „senki által nem ismert Berki Zsolt”, és amelyből a „10 százalékos jutalékos rendszer alapján 520 millió forintot juttattak volna vissza Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnek.”

Budai Gyula az elmúlt hetekben két olyan fővárosi ingatlan értékesítése ügyében is feljelentést tett már, amelyek a Városháza tervezett eladásával kapcsolatos sajtóhírekben szerepeltek.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. november 29. 16:07
Ezekhez már az Európai Ügyészség kell! EZ MÁR ANNYI KORRUPCIÓS ÜGY, HOGY A MAGYAR ÜGYÉSZSÉG KÉPTELEN LESZ FELDOLGOZNI!!!!
lazio154
2021. november 29. 15:57
Jajj ez érdekes hír. Anyósom már 25 éve szándékozik eladni az utca végén rejtett tartalékokkal bíró lakását. A leányához közel kiván költözni. Hála az égnek már érdeklődők sincsennek. Pedig igen sok hírdetési pénzt kifizetett . Ezek az undok ingatlanforgalmazó Kft. ék pedig csak az eladási ár 10-15% ért akartak vele foglalkozni.
Menhetten
2021. november 29. 15:03
Gyulusom, ahhoz mit szólsz, hogy Rogán Antal araboknak eladta a Párisi udvart? Arról van mondanivalód? Mit szólsz ahhoz, hogy Tiborczékhoz került a svábhegyi gyermekkórház területe? A Fidesz alatt csak egyedül az V. kerület 99 ingatlant értékesített áron alul! Tudom, ez Rogán biznisz... Aztán a Normafa úti MÁV-szanatóriumot is eladta a Fidesz. Elveszik Budapest bevételeinek jelentős részét, majd mikor ezt ingatlanok eladásából próbálják pótolni, lehet Karácsonyt támadni hogy "elkótyavetyéli a főváros vagyonát". Csak nehogy a kastélyok nyomott áron Tiborchoz kerüljenek... akkor egyszerűen zseniális húzás...
kunfia
2021. november 29. 14:43
Jakab Péter: Orbán hazudik! Azt mondja, hogy megvédi Magyarországot a gazdasági bevándorlóktól, közben meg elárasztotta az országot olcsó keleti vendégmunkásokkal, hogy letörje a béremelést. Jövőre váltsunk kormányt, váltsunk rendszert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!