Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nem lesz szerdán rendkívüli Fővárosi Közgyűlés

2021. november 15. 20:18

A soron következő ülésen viszont Karácsony Gergely főpolgármester ismét és újra elmondja majd, hogy a Városháza épülete nem eladó.

2021. november 15. 20:18
null

Nem lesz szerdán rendkívüli Fővárosi Közgyűlés. A soron következő ülésen viszont Karácsony Gergely főpolgármester ismét és újra elmondja majd, hogy a Városháza épülete nem eladó – közölte a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-vel.

Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője hétfőn a Fidesz Budapest Facebook-oldalán közölte, hogy

frakciójuk rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a Városháza ügyének és az ahhoz kapcsolódó telekügyek kivizsgálásáért.

A Főpolgármesteri Hivatal közleményében azt írta: a Fidesz-frakció túl későn nyújtotta be a kezdeményezését, így szerdára már szabályszerűen össze sem hívható az ülés. Ismertetésük szerint a Fidesz fővárosi frakciója hétfőn kezdeményezte, hogy szerdán 9 órától tartson rendkívüli ülést a Fővárosi Közgyűlés. Márpedig az önkormányzati rendelet szerint csak az ülés napját megelőző harmadik napon 12 óráig van lehetőség az ülés összehívására – ismertették.

Azt írták: a Fővárosi Közgyűlés következő ülését jövő szerdára hívja össze Karácsony Gergely főpolgármester. Ez a hónap utolsó szerdája, eddig is ekkor volt a közgyűlés rendes ülése – jegyezte meg a Főpolgármesteri Hivatal.

(MTI)

Nyitókép: Budapest, 2021. október 27.
Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2021. október 27-én.
MTI/Balogh Zoltán

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horst_Tappert
2021. november 16. 15:19
"Karácsony Gergely főpolgármester ismét és újra elmondja majd, hogy a Városháza épülete nem eladó" Cseszd meg, Geli, már eladtátok? Na, akkor jöhet a következő hangfelvétel...
bob43
2021. november 16. 04:34
Miért hibáztatják szegényt. Egy bábot akart a Pesti nép, hát meg kapta.
makám
2021. november 16. 03:16
a lényeg az, hogy demokráciával és traszparenciával harconlak a rabló ner és a buzikat üldöző fidesz ellen...
mokány
2021. november 16. 00:15
Gál J . tényleg kihátrált mögüle ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!