Újabb MSZP-s politikus állt be Dobrev Klára mögé a második fordulóban

2021. október 10. 13:27

Szitka Péter, Kazincbarcika szocialista polgármestere is a DK jelöltjét támogatja.

2021. október 10. 13:27
null

Amint arról korábban beszámoltunk, az MSZP volt elnökhelyettese is beállt Dobrev Klára mögé. Gőgös Zoltán a következőket írta: „nekem nem kérdés, hogy a korábbi korrekt munkakapcsolatunk, és a régi barátságunk miatt a Klárára fogok szavazni”.

„Az ellenzéki előválasztást figyelve túl vagyunk az első körön. Megvannak a leendő képviselőjelöltek. A második körben hárman maradtak állva a miniszterelnök jelölti megmérettetésben. Pontosabban csak ketten, mert jött az a bizonyos villamos”fogalmazott bejegyzésében Szitka Péter. Kazincbarcika szocialista polgármestere elárulta: nemrég Dobrev Klára járt nála.

„Az elmúlt hetek tanulságosak voltak. Dobrev Klára járt nálam. Átbeszéltük, hogy miniszterelnökként partnere lesz az önkormányzatoknak, így Kazincbarcikának is. Támogatom a második fordulóban” – szögezte le az MSZP-s politikus.

Fotó: Facebook

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2021. október 10. 20:25
Na, jól látom? Üveges Gábor Hernádszentandrás polgármestere is ott van? Az is volt már LMP szimpatizáns, Új Kezdet Párt, MMM, a múltkor Jakabbal fotózkodott, most Gyurcsánynéval. Megbaszná az ördög öreganyját is csak jutna be a parlamentbe. Köpönyegforgató, törtető, elvtelen alak.
bandee1
2021. október 10. 20:13
Anyád picsáját, rühes, komcsi, bolgár kurva.
kailniris
2021. október 10. 17:44
"Átbeszéltük, hogy miniszterelnökként partnere lesz az önkormányzatoknak, így Kazincbarcikának is." A kis naíva. Kazincbarcikaiaknak is elment az esze amikor megválasztották. Persze, hogy partnere lesz a magasabb helyi adók kivetésében, hogy legalább valamennyi bevételhez jusson, mert az államtól majd nem kap semmit.
péterx
2021. október 10. 16:37
Látható, hogy a Karácsony-féle felhívás MZP futóbolond támogatására már eleve kényszeredett volt, mert a visszalépesekor nem mondhatott mást. De ettől még az elvtársai sorra küldik a jelzésket a szavazóknak: mindhalálig Fegyencné!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!