Az MSZP volt elnökhelyettese is beállt Dobrev Klára mögé

2021. október 09. 15:26

„Köszönöm Gőgös Zoltánnak, az MSZP volt elnökhelyettesének a támogatást!” – reagált a DK miniszterelnök-jelöltje közösségi oldalán.

2021. október 09. 15:26
null

„Sajnálom, hogy a karakteres zöld-baloldali alternatíva Karácsony Gergely távozásával már nincs a miniszterelnökjelölti palettán” – kezdte bejegyzését Facebook-oldalán Gőgös Zoltán, az MSZP egykori elnökhelyettese. A szocialista politikus hozzátette: ezzel együtt bármelyik jelölt nyer jó szívvel tudja majd 2022 tavaszán támogatni.

Gőgös szerint nincs olyan „tuti mérés”, ami megmondaná, hogy fél év múlva kinek lesz nagyobb esélye kihívóként, „ugyanis fél év a politikában nagyon hosszú idő”

Így most nekem nem kérdés, hogy a korábbi korrekt munkakapcsolatunk, és a régi barátságunk miatt a Klárára fogok szavazni

– zárta bejegyzését az MSZP volt elnökhelyettese. 

Fotó: Dobrev Klára Facebook-oldala

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. október 09. 18:30
A szakértő. :)
Pipas 3
2021. október 09. 16:40
Nem is csodálkozom hogy beállt a sorba, a bolsevik bűnözők mind beállnak, mert a lopott vagyont védeni kell! Dobrev Ferkónak, minden maffiózórol meg van az aktája, mert ő a maffia vezére, aki mindere képes! Ha a szemlőhegyi villa mesélni tudna, már a lakói régen a sitten rohadnának!!!
pepita
2021. október 09. 16:28
Azért jó látni , hogy az MSZMP-s és MSZP-s politikai hullák hogyan akarnak visszamászni egy parlamenti helyre .
Anyádcsipája
2021. október 09. 16:09
"Az MSZP volt elnökhelyettese is beállt Dobrev Klára mögé" -- majd tett néhány tolómozdulatot, aztán szuszogva elment....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!