Szja-visszatérítés: minden részletre kitérő tájékoztatót adott ki a NAV

2021. október 02. 17:54

A NAV előbb egy rövid összefoglalóban rögzítette az szja-visszatérítés főbb szabályait, majd egy részletes összefoglalóban még több kérdést tisztáz.

2021. október 02. 17:54
null

Minden gyermekes szülőnek, aki családi pótlékra jogosult, visszajár a 2021-ben megszerzett jövedelemből levont adó, ekhó, illetve katások esetében a 2021-es tételes adó negyede – hívja fel a NAV annak az összefoglalónak az elején, amelyet az szja-visszatérítés kapcsán adott ki, írja a Portfólió.

A NAV előbb egy rövid összefoglalóban rögzítette az szja-visszatérítés főbb szabályait, majd egy részletes összefoglalóban még több kérdést tisztáz, illetve kiadott egy Gyakran Ismételt Kérdésekre (GYIK) vonatkozó válaszgyűjteményt is.

Fotó: NICOLAS GUYONNET / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2021. október 03. 08:25
Valahogy meg kellene oldani, hogy ellenzékiek ne kapják.
critical man
2021. október 03. 04:21
2 X 809 ezer Ft februárban befigyel a számlánkon. A múlt héten meg 3 milla figyelt be a házfelújításom kapcsán. Az Ogre meg bekaphatja Jákob metszett faszát áprilisban, és mennek a süllyesztőbe.
formaegy
2021. október 03. 00:02
Tudjátok mi az elkeserítő, hogy azok is éppen úgy élvezik, akik a gyereknyomorító, hazaáruló, M.o.-ot mindannyiszor gerincre vágó, az embereket megnyuvasztó, férgekre szavaznak! Habzó szájjal fröcsögnek, és minden családi támogatást, rezsicsökkentést stb.stb. szégyen nélkül felmarkolnak, és élveznek. Na ehhez van jó vastag bőr a pofájukon!
Zokni
2021. október 02. 21:39
Szórjuk a hitelre felvett pénzt!? Oszt” majd a nép fizeti vissza, mi!? A közpénzt költi Orbán. Vagyis Viktor a más farkával veri a csalánt. Majd Marbellára húz el, ha kell. Így kell ezt.. .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!