Az ellenzéki szavazók lelkiállapotára hivatkozva nem mér az előválasztás végéig a Publicus

2021. október 12. 14:33

Pulai András szerint jelen helyzetben lehetetlen megbízhatóan kutatni.

2021. október 12. 14:33
null

„Úgy látjuk, hogy jelenleg olyan hullámzó az ellenzéki választó lelkiállapota, hogy azt lehetetlen megbízhatóan azt kutatni”jelentette be Pulai András közösségi oldalán. 

Ezt a problémát, a magunk részéről, úgy oldjuk meg, hogy az előválasztás végéig nem kutatunk!”

– tette hozzá. 

A Publicus a Népszava számára készített október hetedikén publikált felmérése még Karácsony Gergely esélyeit latolgatta. Eszerint Karácsony az MSZP-Párbeszéd tábor szinte egészét maga mögött tudhatja, a jobbikosok 84, a DK-sok 86, a momentumosok 87 százaléka szavazna egy olyan listára, amelyet ő vezet. Október nyolcadikán Karácsony Gergely visszalépett Márki-Zay Péter javára.

még Karácsony Gergely esélyeit latolgatta. Eszerint Karácsony az MSZP-Párbeszéd tábor szinte egészét maga mögött tudhatja, a jobbikosok 84, a DK-sok 86, a momentumosok 87 százaléka szavazna egy olyan listára, amelyet ő vezet. Karácsony Gergely visszalépett Márki-Zay Péter javára.

Nyitókép: Ficsor Márton 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeTraTa
2021. október 12. 23:03
Eddig is béljóslásnak tartottam a hazai közvélemény-kutatásokat, de ez a bullshit duma, amit bedobott, mindent visz....
formaegy
2021. október 12. 22:15
"Az ellenzéki szavazók lelkiállapotára hivatkozva nem mér az előválasztás végéig a Publicus" )))))))))))) Saját berkeikben szavaznak és gatyára ment a lelkiállapotuk? Talán nem kellene egy büdös hazaárulóra szavazni, akkor nyugodtabbak lennének. Hát igen. Élvezik a jelen kormány rezsicsökkentését, szociális juttatásait, fizetésemeléseket, családi kedvezményeket stb.stb. amit a ballibes kormányoktól soha nem kaptak, és szavaznak egy hazaárulóra, ballibes senkire akik mindannyiszor gerincre vágták az országot, az utolsó falatot leseperték az emberek asztaláról. Legyen is pocsék a lelkiállapotuk! Ők valóban hazaárulók!
Teréz A Piréz
2021. október 12. 21:05
Idegállapotban vagytok? :)))
zakar zoltán béla
2021. október 12. 21:02
van olyan undorító mint nagyattila
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!