Alighogy elkezdődött az előválasztás, Márki-Zay már csalásról beszél

2021. október 10. 10:45

Egymillió forintos pénzjutalmat ígért a feljelentőknek.

2021. október 10. 10:45
null

Vasárnap elkezdődött az ellenzéki előválasztás második fordulója. Márki-Zay Péter Facebook-oldalán élő videó formájában szólt szavazóihoz. A miniszterelnök-jelölt azt hangoztatta, hogy még a DK-nak is az az érdeke, hogy ő nyerje ezt a választást. Hozzátette: „Sajnos nem zárható ki, hogy

Dobrev mellett nem csak a DK, hanem még a Fidesz is mozgósítani fog,

ezért a választási csalás leleplezésére összesen egymillió forintos jutalmat ajánlunk fel. Tartsuk vissza a csalástól azokat, akik erre hajlamosak lennének”.

Fotó: Facebook

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noge
2021. október 10. 16:14
Kérdezném ezt a nagy tudásút, ha teszem azt a Fidesz támogatásra szólítaná a szimpatizánsait Dobrev mellett (nyiltan vagy titokban), akkor az mitől lenne csalás? Egy párt, amelyiknek a jelöltje nem vesz részt a választáson felkérheti a szimpatizánsait, hogy támogassanak egy másik párt jelöltjét. MZP logikája szerint a Momentum is választási csalást követ el, hiszen őt támogatják, pedig nem egy párthoz tartoznak.
Dunhill67
2021. október 10. 16:04
mondtam,hogy skizofrén....."pályakezdő" polgiként bekapcsolt diktafonnal a zsebében járkált a városházán(amit rogyásig telerakatott kamerával),hogy ellenőrizni tudja ki mit mondott....
ovalbogar
2021. október 10. 15:43
Valaki jelentsen fel mzp-nel es osztozunk. 500000 ide
okoskodó fórumlakó
2021. október 10. 15:30
És hogyan fizeted ki az 1 millió forintod, bazdmeg? Ilyet csak a rendőrségi törvénybe foglalva ismer a magyar jog. Ki fizetné? Személyesen te? Vagy a szájbakúrt mozgalmad? Milyen megállapodás alapján pengetnéd ki? Milyen csalásról beszélsz egy olyan eseménynél, amely gyakorlatilag komolyabb részletszabályok nélkül zajlik, és amely eredményéhez amúgy semmilyen közjogi következmény nem fűződik? Te fasszopó szocioptata köcsög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!