Soron kívüli vitára hívta Dobrevet és Márki-Zayt Karácsony

2021. október 07. 08:40

A főpolgármester nem fejtette ki, hogy hol és milyen keretek között képzelné el a miniszterelnök-jelölti vitát, mint mondta, neki bármi megfelel.

2021. október 07. 08:40
null

Csütörtök reggel, a Márki-Zay Péterrel folytatott tárgyalások másnapján közzétette szokásosnak mondható Facebook-videóját Karácsony Gergely, amelyben kifejezi sajnálatát, hogy az utóbbi napokban eltolódtak a hangsúlyok, „és nem arról beszéltünk, hogy melyik jelölt miként tenné jobbá az országot, pedig a politikának leginkább erről kellene szólnia”.

A főpolgármester emlékeztetett, hogy az előválasztás második fordulója vasárnap veszi kezdetét, ezzel kapcsolatban pedig hozzátette: üdvösnek tartaná, ha még a szavazás megkezdése előtt újabb vitát tartanának a jelöltek.

Bár a harmadik miniszterelnök-jelölti vitát október 13-ra tűzte ki az RTL Klub, Karácsony ezt felrúgva szombaton is tartana egy vitát Dobrev Klárával és Márki–Zay Péterrel. Azt nem fejtette ki, hogy hol és milyen keretek között képzelné el a miniszterelnök-jelölti vitát, mint mondta, neki bármi megfelel.

Karácsony elmondta, az elmúlt napokat a háta mögött hagyva örülne, ha tartalmi kampány indulna, és a jelölttársaival együtt elmondhatná, hogy mit kínál Magyarországnak, és ne a közvélemény-kutatások képezzék a mérleg nyelvét.

„Szeretném újraegyesíteni az országot, szeretném lezárni a polgárháború időszakát és felszámolni azokat a társadalmi igazságtalanságokat, amik nyomasztanak minket” – mondta Karácsony.

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GéKI
2021. október 07. 18:43
Pedig nagy is jó lenne látni ezt a vitát! Láthatnánk végre amint egymás torkának ugranak ( mint majd a hatalomba kerülésükkor tennék ) a "jelölt - jelöltek"...! Így végre mindenki magához térhetne - ebből a "szivárványos paroxizmusból" ...!
Rocktoberi
2021. október 07. 18:09
Kezdi kapisgálni a hülyegyerek, hogy neki meszeltek.
Mikediver
2021. október 07. 15:25
Kapkod a balfasz, érzi a vesztét.
zsanett-kúnrum
2021. október 07. 14:39
englisül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!