Gyurcsány válaszolt Karácsonynak: Elő akkor a zsaroló sms-ekkel

2021. október 13. 13:28

A DK elnöke Facebook-bejegyzésben reagált Karácsony azon állítására, miszerint Gyurcsány sms-ben szokta zsarolni őt.

2021. október 13. 13:28
null

„Mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is. Pedig lesz holnap. Biztosan tudom” – kezdi bejegyzését a Demokratikus Koalíció elnöke. Ahogy már mi is beszámoltunk róla, a főpolgármester egy szerdai interjújában azt állította, hogy hosszú a listája a politikusoknak, akik megpróbáltak már megzsarolni, és ezen a listán Gyurcsány Ferenc is szerepel. Karácsony azt is elárulta, hogy ezeket az sms-eket archiválni is szokta.

 „Ezennel felhatalmazom főpolgármester urat, hogy hozza nyilvánosságra az SMS-eket, melyeket velem váltott, és amelyekben én megzsaroltam őt” – olvasható Gyurcsány Ferenc reakciója a Facebook-oldalán.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuuuzsaaa
2021. október 13. 21:44
"Mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is. Pedig lesz holnap. Biztosan tudom” - ez is fenyegetésnek tűnik. Egyébként, gondolom, ha látunk pár sms-t, gyorsan kiderül, hogy nem zsarolás volt, Feri csak viccelt, ő így szokott "integetni". Lárifári asszonykája el is hiszi :/
Tiszafa
2021. október 13. 21:24
Ovó-néni! - A Ferike beleszart a homokozómba! -Nem baj Gerike, majd a MZ Petike kiszedi azt a szart és megdobálja vele a Ferikét.
Rácz Gabriella
2021. október 13. 20:50
Szerintem egymásra vannak utalva- és ezt pontosan tudják ők is. Voltak itt már nagy szavak, elásás stb.
Csigorin
2021. október 13. 20:38
mondjuk fletonak ezuttal hiszek gergo nem az a kaliber akit megzsarolna egy gyurcsany. max rakrakog vagy radorren hogy kushadj, helyedre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!