Gulyás Jakabról: Nem javaslom, hogy bárki összefüggést keressen a szavai és a tettei között

2021. október 21. 11:59

A miniszter arra reagált, hogy a Jobbik elnöke felvette a csokot.

2021. október 21. 11:59
null

Mint arról beszámoltunk, Jakab Péter Jobbik-elnök is felvette a csokot. Mindez azért érdekes, mert a politikus párttársa, Z. Kárpát Dániel többször is kifejtette, hogy a kedvezményt csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, míg a „földi halandókat” elhajtja a bank..

Azért az elég ciki, hogy Jakab minden nap börtönnel fenyegeti a jobboldali vezérkart, és a szegény emberek fideszes kizsákmányolásáról beszél, de azért gond nélkül elfogadja a »tolvaj Orbán-kormány« családtámogatását” – írja cikkében a hírről szintén beszámoló Kontra. 

Minderről megkérdeztük Gulyás Gergelyt is a mai kormányinfón.

Kollégánk kérdésére, miszerint mi Gulyás véleménye arról, hogy Jakab is felvette az állami támogatást, miközben párttársa többször is kifejtette, hogy a kedvezményt csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, a miniszter úgy válaszolt, hogy „én nem javaslom azt, hogy az említett képviselőtársam szavai és tettei között összefüggést keressen”.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. október 21. 14:58
Vagyis... Jakab Péter is HAZUDIK REGGEL ÉJJEL MEG ESTE!... Ezért -is- tartozik Gyurcsány Ferenc alá! /közvetlenül.../
olajfa1
2021. október 21. 14:27
Jakab ekkora égés után még meg merészel szólalni? NAGYON VASTAG BÜRKE LEHET A POFÁJÁNAK A HELYÉN!
Drazsé
2021. október 21. 13:40
Gulyás Orbánról: Nem javaslom, hogy bárki összefüggést keressen a szavai és a tettei között. "Ne figyeljenek arra, amit mondok..."
Frankie Bunn
2021. október 21. 13:26
Illumunált állapotban volt (van).. vagy fáradt volt, mikor felvette... Olyan gerinces jobbikos módjára...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!