Lemondott a karlendítő jobbikos alpolgármester

2021. október 07. 13:01

Még azelőtt lemondott, hogy ózdi képviselőtestület tárgyalta volna az ellene indított indítványt.

2021. október 07. 13:01
null

Lemondott a náci karlendítés miatt botrányba keveredett ózdi alpolgármester, Farkas Péter Barnabás – írta közösségi oldalán Janiczak Dávid. Mint Janiczak írta: csütörtökön tárgyalta volna az ózdi képviselőtestület Fidrus Péter Farkas Péter Barnabás ellen indított indítványát, miszerint az összeférhetetlenséget megállapítva szűnjön meg alpolgármesteri tisztsége. Az alpolgármester az ülés előtt benyújtotta lemondását.

Mint ismert, Farkas Péter Barnabásról nyilvánosságra került egy fotó, amelyen a náci karlendítésre hasonlító mozdulatot végez. A jobbikos politikus azt állította, rágalmazzák, és nem is kart lendített. Az előválasztás során mind Jakab Péter, mind Dobrev Klára kiálltak mellette. Végül előkerült egy második fotó is Farkasról, amelyen már egyértelműnek tűnik a mozdulat. Az ózdi jobbikos ezek után már nem beszélt rágalmazásról, helyette azt állította: részeg volt, mikor a fotó készült. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ato boldizsár
2021. október 07. 17:17
Elvesztettünk egy újabb félreértett zsenit... hja.
sosringli-babbal
2021. október 07. 16:47
- Lebukott egy emberünk Magyarorszagon! - Kár érte. Kiváló ügynök volt.
2021. október 07. 15:45
Igazából az embert nem is a karlendítés zavarja leginkább, hanem az, hogy ez az alak,hogy lehet alpolgármester? Hiszen az előbbi természetszerűleg fakad a ránézésre 80-as IQ-jából.
Zozoo89
2021. október 07. 15:27
Auf wiedersehen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!