A baloldali propaganda kiáltott, aztán csend lett

2021. október 26. 09:56

A kampányeszközként működő 444 elnémította saját oldalán Deák Dánielt.

2021. október 26. 09:56
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás

„A baloldali propaganda kiáltott, aztán csend lett. Az utóbbi időkben leginkább ellenzéki kampányeszközként működő 444 elnémította saját oldalán Deák Dánielt. Úgy lehettek vele, hogy az igazság, amivel elemző barátom napi szinten szembesítette őket a végén még megzavarná az állóvizet a buborékban, ezért inkább elhallgattatták.

Kedves fiatalabb Barátaim!

Mielőtt bedőltök a hangzatos ballib lózungoknak, most egy kicsit betekinthettek milyen, amikor a baloldal cenzúrázhatja a szabad véleményt.

Soha többé cenzúrát, elég volt a TTT rendszeréből és a liberális kultúr rasszizmusból! Soha többé baloldalt!”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. október 26. 13:57
Mennyire szánalmas, amikor egy kígyóvállú kalasnyikovval meg Porschéval próbálja elfedni a ... Mit is? Mi kompenzál ez az ember?
pepita
2021. október 26. 11:29
Tamás ! Most mond meg ,nem megérdemelte ? Az utóbbi hetek színvonaltalan , butaságai miatt. Ennyi primitív hülyeség után a jobb oldalon is le kellett volna tiltani .
Amerigo
2021. október 26. 11:04
A liberálfasizmus próbálkozik, de remélhetőleg nálunk nincs komoly táptalaja. A fejlett Nyugaton már teljes a szólásszabadság(talanság).
merkur
2021. október 26. 10:47
A liberális szólásszabadság olyan mint a népi demokrácia. A jelző fosztóképző!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!