Újra lecsapott Márki-Zay kampánydalírója

2021. október 19. 22:18

Most se lett kevésbé „trashpop” a dal.

2021. október 19. 22:18
null

Mint ismeretes, az osztatlan sikert semmiképp sem arató „Élni hívlak”, valamint a Csordás Anettet támogatására felszólító rapdal után, még október elején megszületett Márki-Zay Péter trashpop kampánydala. Az előző zeneszám leírása szerint a dal a „trashpop műfaj ízléses határain belül marad”.

A keddi nap folyamán egy olvasónk felhívta a figyelmet egy újabb kampánydalra az előző trashpop előadójától. A szerkesztőség véleménye szerint most se lett kevésbé „trashpop" a dal, bár szerencsére rövidebb. Önök szerint jobban sikerült az előzőnél?

Íme:

Nyitókép: YouTube

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bimm-bamm
2021. október 21. 08:24
Én sok szart láttam, hallottam már életemben, ez biztosítékot verő volt, megakadt a torkomon. Szörnyű. Van olyan akinek ez tetszik?????
VeJoLa
2021. október 20. 22:12
Nincs a pénz, amiért az előzőt látva ezt is megnézném. Az MZP-seknek érdemes lenne elgondolkodniuk, ugyanilyen gagyi-e, aki mellett dalolnak!
péterx
2021. október 20. 21:02
Kín-dallam kín-rigmusokkal: gyermeteg, izzadtságszagú erőlködés. Olyan, mint az "összefogás"...
olajfa1
2021. október 20. 19:11
A sötétszürke háttér a leg beszédesebb! A szellemi nívójukat tökéletesen megmutatja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!