Itt van, amire mindenki várt: kijött Csordás Anett teljes kampánydala (videó)

2021. szeptember 17. 14:29

A videóban megjelenik Szél Bernadett. Önnek meghozta a kedvét a nóta, hogy Csordás Anettre szavazzon a józsefvárosi ellenzéki előválasztáson?

2021. szeptember 17. 14:29
null

Így rappel Szél Bernadett – írtuk kedden annak apropóján, hogy az országgyűlési képviselő kitett a közösségi oldalára egy videót, amin éppen Csordás Anettet – a józsefvárosi előválasztáson induló momentumos jelöltet – támogató dalt rappel.

Most maga a képviselő-jelölt-jelölt tette közzé a teljes verziót, íme:

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. szeptember 18. 14:30
1990-ben az amerikaiak kampányfelkészítő tanfolymokat, előadásokat tartottak az akkori MSZMP-MSZP ellenes pártoknak. AZ egyik fazon saját példáját hozta fel: nem az a lényeg, miről beszéljünk, hanem az a lényeg, hogy forogjon a szó, látszódjunk a lehető legrafináltabb módokon. Ő kicsit kövérkés volt, egy szenátor választáson rosszul állt csapata alig jöttek kamányeseményeikre az emberek - kitalálta, hogy lehet arra fogadni , hogy ő személyesen, naponta mennyit bír leadni súlyából egy fogyókúrával. Dőlt a nép, s megnyerték a választást. Így hát kedves feleim nem az a lényeg, hogy Gyurcsány és bandája vért köp, belerúg mindenkibe és hülyébb mint a több éves átlag - ezt mindenki tudja, uncsi - de viszont Orbán kövérkés és még reppelni sem tud és nem is akar. Hát itten van a kutya elásva. Kit érdekel mit mond, mi a programja? Gyurcsány segge színesebb, ez a lényeg.
istvanmatesz
2021. szeptember 18. 10:23
Ultragáz...
Krupp Skya
2021. szeptember 17. 21:59
Nagyon szar!
Zsolt75
2021. szeptember 17. 20:55
Szerintem ez Belga, csak ellopták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!