Trump aláírásán gúnyolódik Karácsony társelnöke

2021. szeptember 01. 12:56

„Ki ír így alá levelet??” – kérdezte Szabó Tímea a volt ameriai elnökre utalva.

2021. szeptember 01. 12:56
null

Amint arról beszámoltunk, levelet kapott Orbán Viktor Donald Trumptól. A volt amerikai elnök gratulált az interjúhoz, amelyet a magyar kormányfő adott Tucker Carlsonnak.

A miniszterelnök közösségi oldalán megosztott levelet Szabó Tímea is kommentálta.

„Ki ír így alá levelet?? Donald Trump gratulált Orbán Fox News interjújához. Orbán büszke rá. Hát suba subához, meg is érdemlik egymást. De ki az, aki egy ilyen levelet vastag fekete filccel ír alá, ráadasul úgy, hogy odaírja a keresztvevét, majd alá még egyszer a teljes nevét?Egy ilyen levelet biztos nem mutogatnék, mert nem akarnám reklámozni, hogy kizárólag flepnis barátaim vannak” – méltatlankodott a Facebookon a Párbeszéd társelnöke.

Mindez azért is érdekes, mert épp a minap került nyilvánosságra Karácsony Gergely – Szabó Tímea társelnöke a Párbeszéd nevű pártban – aláírása. Az alábbi képen az látható, ahogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt „írásban selypít”, a keresztnevét „Gelgelynek” írja.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2021. szeptember 01. 22:35
Nyomorult bolseviki zsici nekem ne akarjon életvezetési tanácsokat adni.
Dorset Naga
2021. szeptember 01. 20:34
Jóska mindig úriember volt. Ez Timiről, meg Geriről nem mondható el. Ugye smogger.
Ronee
2021. szeptember 01. 20:26
Esküszöm segg hülyék vannak az ellenzékben...most ez komoly, hogy beszólnak a gelgeyl aláírása után? Hahhhh akkora magas labdákat dobálnak napról napra, hogy öröm nézni #))) Mondjuk a 'helyesírási' versenyt már megnyerték párszor, ha már ezen ugrálnak ;) Google/ Ellenzéki helyesírás Na ennyit erről %) hahhh Csak egy tipp a jobboldali újságíróknak: Szedjétek össze egy cikkbe azt sok helyesírást és post ...
wasserwoman
2021. szeptember 01. 18:54
Tudom,hogy fáj,de vezesd le másként a feszültségedet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!