Károly herceg is megemlékezett arról, hogy százéves múltra tekint vissza a brit-magyar diplomácia

2021. szeptember 13. 21:38

Károly herceg egy Facebook-videóban idézte fel a magyarokkal kapcsolatos emlékeit.

2021. szeptember 13. 21:38
null

Magyarország Londoni Nagykövetsége tett közzé Facebookon egy videót, melyben Károly herceg felidézte a magyarokkal kapcsolatos emlékeit. A visszaemlékezés előtt üdvözletét fejezte ki Áder János köztársasági elnök és a magyar nép számára.

A videóban a 72 éves herceg magyarul köszöntötte a nézőket.

Elmesélte a kedves emlékeit Magyarországgal és a magyar néppel kapcsolatban. Elmondta, hogy Nagy-Britanniában van a legnagyobb lélekszámú magyar lakosság, a Kárpát-medence után.

A teljes videót alább tekintheti meg:

Nyitókép: Embassy of Hungary in London Facebook-oldala

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. szeptember 14. 23:50
köszönjük herceg
Senior
2021. szeptember 14. 11:22
Brit herceg, aki gyárilag német...
mandiner71
2021. szeptember 14. 10:34
Bár ez csak gesztus, de nagyon meleg szavakkal és szerintem őszintén szólt hozzánk. Sok részletet említett meg, személyes vonatkozásokat is, tehát nem csak hideg diplomáciai blabla. Tényleg kedves volt tőle.
Láncfűrészes Attasé
2021. szeptember 14. 10:05
Valószínű, hogy száz év múlva pont ilyen jól kijönnek majd a régiót belakó sukár indusmagyarokkal, ebben már komoly politikai és diplomáciai tapasztalatuk van, more.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!