Videón Jakab Péter „testőrsége”

2021. szeptember 14. 21:04

Úgy tűnik, vagy mégis testőröket tart, vagy a néppel jár ebédelni a Jobbik elnöke.

2021. szeptember 14. 21:04
null

Újabb videó került nyilvánosságra Jakab Péterről, amint testőrei olyan nagydarab, kigyúrt férfiak társaságában érkezik meg egy kampányrendezvényre, akik kifejezetten testőrnek, biztonsági embernek néznek ki. A felvételt az Origo vette észre. Emlékezetes, két hete, Jakab egyik hajdúhadházi utcafórumán egy magát „Jakab Péter testőrének” nevező ember, és több hozzá hasonlóan kisportolt, nagydarab férfi rövid szóváltást és dulakodást követően agresszíven, fojtófogás alkalmazásával földre vitt egy kutyát sétáltató embert. (Az esetről készült felvételt itt nézheti meg.) 

Árnyalja a képet, hogy utóbb kiderült, Rubi Gergely, volt jobbikos országgyűlési képviselőről volt szó, aki korábban Vona Gábor néppárti kampányát is többször szabotálni akarta. Az ügyet, amelynek nyomán két feljelentés született, jelenleg vizsgálja a rendőrség. 

Jakab mindenesetre akkor tagadta, hogy testőrei lennének. Mint mondta, neki „az egész nép a testőre”.

Nos, úgy tűnik, a Jobbik elnökének vagy mégis vannak testőrei, vagy a néppel jár ebédelni, ugyanis az Origo által közzétett felvételen látszik, hogy a kampánykörúton lévő Jakabot három nagydarab kigyúrt férfi követi szorosan, amint betér egy étterembe a Zala megyei Bak településen. 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barni-a-hegyrol
2023. augusztus 23. 12:58
"Gyötör az élet, ááá, neked véged, Semmi nem véd meg téged!"
Janesz
2021. szeptember 28. 06:29
Testőrök! Ugyan már,látszik,hogy fáradt emberek az éjszakai műszaktól ,bodultan, gyengék,de csak addig amíg a megfelelő ember nem talál rátok.Büdös paré paraszt ok.
Madasa Hatter
2021. szeptember 15. 18:33
mennyire népszerű lehet ez a faszfej ha mindenhova csak társasággal mer elmenni :) igazi faszkalap
Jason Bourne
2021. szeptember 15. 09:45
A melósok szószólója étterembe jár? Azt hittem parizert meg kenyeret ebédel az élelmiszerbolt parkolójában a kocsija motorháztetőjén, mint egy vérbeli melós. Ez így hiteltelen, Jákob.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!