Gyermekvédelmi programba bújtatták az LMBTQ-tevékenységet Óbudán

2021. szeptember 03. 14:24

Helyreigazítás: A 2020. október 7. napján megjelent „Gyermekvédelmi programba bújtatták az LMBTQ tevékenységet Óbudán” című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy azáltal, hogy az Óbudai Önkormányzat a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közösen valósítja meg az óbudai gyermekvédelmi programot, gyermekvédelmi programba bújtatták az LMBTQ propagandát Óbudán.

2021. szeptember 03. 14:24

A momentumos alpolgármester a nyíltan LMBTQ-szemléletű Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány segítségével valósítja meg az óbudai gyermekvédelmi programot.

Gyermekvédelmi tevékenységbe bújtatták el az LMBTQ-propagandát Óbudán – írja a Magyar Nemzet. A lap szerint Kiss László Gyurcsány-párti polgármester és Turgonyi Dániel oktatásért felelős alpolgármester úgy gondolta, hogy a melegpropagandát is folytató Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közösen valósítja meg az óbudai gyermekvédelmi programot. Mindez nem meglepő, ugyanis Turgonyi a Momentum LMBTQ-munkacsoportjának elnöke és nyíltan homoszexuális – mutat rá a portál.

Óbuda–Békásmegyer önkormányzata elkötelezett abban, hogy megtörje a bántalmazásos eseteket övező hallgatást, és szakértő segítséget nyújtson. Hisszük, hogy a gyermekek biztonsága közügy, és segítünk, hogy az intézmények biztonságosabban, átláthatóbban működhessenek a jövőben” – írták az óbudai önkormányzat honlapján. Hozzátették: „október elsejétől elérhető a www.obuda.hu/gyermekvedelem oldal, amelyet az önkormányzat a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkatársai segítségével azért hozott létre, hogy a gyermekvédelem ügyét hangsúlyosan képviselje, és bemutassa azokat a tervezett lépéseket, programokat, amelyek segítségével átláthatóbb lesz az intézmények működése, az irányelvek pedig kidolgozottabbak és elérhetők mindenkinek”.

A www.obudaihirek.blog.hu hívta fel a figyelmet arra, hogy a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány üzemelteti a www.yelon.hu oldalt, amely többek között arra tanítja a gyerekeket és a szülőket, hogy „a nemi identitásunk a legkevésbé sem a biológiai nemünkkel áll összefüggésben”, illetve borzongató részletességgel tájékoztatja őket a nemváltással vagy éppen az azonos nemű párok közötti szexszel kapcsolatos témákról.

Egyházi körökben is terjeszkedni próbál a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány, amely ugyanakkor egyben LMBTQ-szemléletű szexuális felvilágosítással is foglalkozik – erről korábban mi is írtunk. A Hintalovon az előző években a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban valósított meg gyermekvédelmi programot, ám miután ősszel számos helyről kritika érte a bencéseket amiatt, hogy éppen a Gyurkó Szilvia, az erősen liberális lap, a WMN szerzője által alapított szervezettel működnek együtt, megszakították vele a kapcsolatot. A Hintalovon ettől függetlenül Pannonhalmát ajánlólevélként használva megkeresett jó pár szerzetesrendet és egyházi iskolát, hogy felajánlja szolgálatait, dacára annak, hogy az egyházival homlokegyenest ellenkező szemléletet vall.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2021. szeptember 03. 23:01
Az ilyen Gyurkó Szilviákat le kell köpni, ki kell utálni a társadalomból oszt jónapot. Ezek a szaralakok bombázzák a normális társadalmat a perverzióikkal állandóan, hát ebből elég, leköpni, kiközösíteni végre az ilyeneket.
kunfia
2021. szeptember 03. 14:46
Komcsi barmok! Ez egy helyreigazítás,mert az eredeti cikkben Orbán hazudozását olvashattátok!Tényleg ennyire hülyék vagytok? Tényleg... "Helyreigazítás: A 2020. október 7. napján megjelent „Gyermekvédelmi programba bújtatták az LMBTQ tevékenységet Óbudán” című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy azáltal, hogy az Óbudai Önkormányzat a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közösen valósítja meg az óbudai gyermekvédelmi programot, gyermekvédelmi programba bújtatták az LMBTQ propagandát Óbudán."
kunfia
2021. szeptember 03. 14:38
A helyreigazítást illik ilyenkor a hazudozás helyett a főcimbe tenni!
Zsolt75
2020. október 08. 08:40
Nem lehet azt mondani, hogy átgondolatlanok, jó helyen keresgélnek. A ma bántalmazott-megerőszakolt gyermekek potencionális alapjai a jövő lmbtq társadalmának, csak egy kis "irányt kell mutatni" nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!