Reagáltak a zuglói képviselők Horváth Csaba Hadházyt feljelentéssel fenyegető kijelentésére

2021. augusztus 18. 15:36

Nem tartjuk korrektnek, hogy Horváth Csaba az önkormányzat nevében beszél – írta Várnai László, zuglói önkormányzati képviselő.

2021. augusztus 18. 15:36
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy nem csitulnak az ellentétek a zuglói szocialisták és Hadházy között. Most éppen feljelentéssel fenyegeti a Horváth Csaba által vezetett zuglói önkormányzat Hadházy Ákost.

A Momentum, a Civilzugló Egyesület és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt zuglói képviselői megdöbbenve olvasták a polgármester Hadházy Ákos képviselőt feljelentéssel fenyegető közleményét, melyet az önkormányzat nevében szignált – írja Várnai László Facebook-oldalán. Szerintük a „harcias hang leginkább a keddi, határozatképtelenség – a szocialista képviselők távolmaradása – miatt elmaradt képviselő-testületi ülésről próbálja elterelni a figyelmet”.

Nem tartjuk korrektnek, hogy Horváth Csaba az önkormányzat nevében beszél,

hiszen az Egressy út és Angol utca sarkán található telek eladását – jelenlegi formájában – ellenzik a Momentum, a Civilzugló Egyesület, a Kétfarkú Kutyapárt, illetve a Demokratikus Koalíció képviselői is” – szögezi le a képviselő. Hozzáteszi:

Arra kérjük a polgármestert, hogy az önkormányzat nevében ne vádaskodjon! Arra is felhívták Horváth Csaba figyelmét, hogy az ellenzéki összefogás jelszava mögé bújva nem lehet bármit megtenni. Várnai szerint

Az ellenzék csak akkor tudja leváltani a Fideszt, ha megőrzi morális fölényét.

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsaturnuzs
2021. augusztus 18. 23:25
Horváth Csaba a zuglói parkolási mutyi egyik főszakácsa. És 2010-ben főpolgármester-jelöltként ő akarta ingyenessé tenni a budapesti tömegközlekedést (ami most évente 112? vagy 136? milliárd Ft körüli költségű, pontos és friss számot nem találtam). Tehát kizárhatjuk, hogy ez a takarékos, sőt, talán kifejezetten szűkmarkú, ráadásul feddhetetlen politikus részt vett volna telekmutyiban. KIZÁRHATJUK? Lehet, hogy Hadházy Ákos gyakran fantomokat kerget, de ebben az esetben feltehetően jó helyen zörgeti a harasztot.
még fokozza
2021. augusztus 18. 21:31
Aki Tiborczcal üzletel az korrupt és áruló.
libsimentes_övezet
2021. augusztus 18. 19:57
"Nem tartjuk korrektnek, hogy Horváth Csaba az önkormányzat nevében beszél – írta Várnai László, zuglói önkormányzati képviselő." úgy könnyő bátornak lenni, hogy elrejtettétek a lapátot
nyugalom
2021. augusztus 18. 18:55
Minden aljassagban igen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!