Volner Párt: El kell utasítani a brüsszeli zsarolást

2021. augusztus 09. 12:54

Volner János szerint a baloldal részéről a homoszexualitást népszerűsítő kampány zajlik a szavazatok megszerzése érdekében.

2021. augusztus 09. 12:54

Magyarországnak keményen vissza kell utasítania minden LMBTQ-ügyben kifejtett brüsszeli zsarolást – jelentette ki a Volner Párt elnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten. Volner János azt mondta, Európában mindenkinek meg kell értenie, hogy a magyar törvények nem teszik lehetővé, hogy a gyermekek számára népszerűsítsék a homoszexualitást és a nemváltást. Ebben a helyzetben a Volner Párt mindent meg fog tenni a gyermekvédelmi népszavazás érvényessége és eredményessége érdekében – tette hozzá a független országgyűlési képviselő. Úgy vélekedett: a brüsszeli politikusok azzal fenyegetnek, hogy Magyarország nem kapja meg az európai helyreállítási alapból a neki járó 2500 milliárd forintot, ha Magyarország nem engedi be a homoszexualitást népszerűsítő LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba.     

Szavazatmaximalizálás?   

Eközben, a baloldal részéről évek óta tartó, a homoszexualitást népszerűsítő kampány zajlik a szavazatok megszerzése érdekében » folytatta, hozzátéve: ha homoszexuálissá sikerül nevelni olyan embereket is, akiknek lenne esélyük, hogy például boldog heteroszexuális családapaként éljék le az életüket, az baloldali szavazatokat jelent. „Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy

mint mondjuk egy konzervatív párté” – érvelt Volner János.    

Arról is szólt: miközben a nemzeti oldal meg szeretné őrizni Magyarország szuverenitását, a baloldalon olyan tábor szerveződik, amely nyíltan felvállalta az európai egyesült államok gondolatát, és ennek érdekében Brüsszelnek alárendelve megpróbálja átalakítani Magyarországot a migránsok befogadásával és a homoszexualitás népszerűsítésével. Közölte: országjárásra indul a gyermekvédelmi népszavazás sikere érdekében, mert azon keresztül a magyarok megüzenhetik Brüsszelnek, hogy teljesen eltér a véleményük attól, amit a liberális politikusok megpróbálnak Magyarországra erőltetni.

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2021. augusztus 09. 15:59
Akkor meg miből fog eltartani Orbán Viktor? Mert pénz nem lesz
olajfa1
2021. augusztus 09. 15:14
Ha elutasítjuk a zsarolást akkor jönnek a tankok! Bankráció vagy Tankráció?... ez itt a kérdés most!...
Pelso j.
2021. augusztus 09. 14:52
Volner Párt, nem kínos nektek ezt szemlézni? Ja, nem.
popzene
2021. augusztus 09. 14:23
A homoszexualitást népszerűsítő baloldal az új oltásellenes baloldal. Egyik koholmányt sem tudja alátámasztani a Fidesz rákosista propagandája egyetlen ellenzéki kijelentéssel sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!