Skrabski Fruzsina: Gyurcsány megpróbálta nevetségessé tenni azt az embert, akinek kilőtték a szemét (videó)

2021. augusztus 11. 12:05

Az újságíró közösségi oldalán írt arról, hogy a volt miniszterelnök hogyan sértegette a 2006-os rendőrterror egyik áldozatát.

2021. augusztus 11. 12:05
null

A 2006-os rendőrterror áldozatairól filmet készítő Skrabski Fruzsina Facebook-posztban számolt be arról, hogy filmjével kapcsolatban egy interjú reményében megkereste Gyurcsány Ferencet is, amelyre a volt miniszterelnök úgy válaszolt: „nem élnék ezzel a lehetőséggel.”

Skrabski posztjában az írja: „Írtam neki emailt, elutasított, megkerestem három áldozattal (László, Gergely és Gábor), de ellökdöstek, aztán tegnap este bekiabáltam, amikor tagadta, hogy voltak egyáltalán kilőttszemű emberek, erre ő hogy reagált? Elkezdte sértegetni az áldozatot hogy, hogy néz ki. Megismétlem: a volt miniszterelnök megpróbálta nevetségessé tenni azt az embert, akinek kilőtték a szemét a rendőrei és ezzel tönkretették az életét!”

A bejegyzés szerint az újságíró erre megkérdezte Gyurcsánytól, hogy nem szégyelli-e magát, hogy megpróbálja megalázni azt az áldozatot, aki egyébként a kilőtt szeme miatt a munkáját és a lakását is elvesztette. Erre válasz nem érkezett, Skrabski posztjában azt írta: „Gyurcsány nem kért bocsánatot, hanem tovább röhögött.” A teljes bejegyzés ide kattintva olvasható, a videó alább látható: 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkemókus
2021. augusztus 12. 08:00
Nem tudom, nekem ez kontraproduktívnak tűnik. A fanatikusok nyilván tapsikolnak. De csíkos pólóban, sárga hajjal ordibálni - ilyet egy úrinő nem tesz. Amellett, hogy nem szimpatikus viselkedés, lehúzza az egész ügyet egy vulgáris szintre. Ráadásul ez a bekiabálgatás nagyon amatőr, mintha nem lenne más eszköze, mint a hőbörgés. Eddig is megpróbálták csürhének beállítani az áldozatokat, Fruzsina erre rátesz egy lapáttal. Nem hiszem, hogy az ügye mellé állított bárkit is, és akkor még finom voltam.
khomeini
2021. augusztus 12. 01:59
gyomorforgató
Orbán Pegazus Viktor
2021. augusztus 11. 18:43
Skrabski bazári majmot csinált a szerencsétlen egyszeműből. Adott volna neki inkább pénzt mint színpadot.
scandal says Jack
2021. augusztus 11. 15:06
Gyurcsánytól ez a gőg és cinizmus a saját áldozatával szemben egészen megdöbbentő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!