Szivárványos molinó fogadja az érkezőket az osztrák-magyar határon

2021. július 04. 15:19

Az ausztriai Zöldek ezzel tiltakoznak az új magyar pedofilellenes, gyermekvédelmi törvény ellen.

2021. július 04. 15:19
null

„Egy család vagyunk. A magyar kormány semmibe veszi az emberi jogokat ahelyett, hogy megóvná őket, A család egy olyan közösség, amelyet az emberek maguk határoznak meg a jelemben és a jövőben is. Mindenhol.” – ez olvasható német és angol nyelven azon a szivárványos molinón, amely a Margitabányáról érkezőket fogadja Sopronkőhidánál az osztrák-magyar határon. A Cyberpress értesülései szerint az akció mögött az ausztriai Zöldek állnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz májusban benyújtott egy törvényjavaslatot, amely a pedofil bűnelkövetőkkel szemben szabott ki szigorúbb büntetéseket. Ezt később kiegészítették olyan rendelkezésekkel, amelyek többek között megtiltanák a homoszexualitás népszerűsítését az iskolákban 18 életévüket be nem töltöttek számára. A törvényjavaslatot az Országgyűlés elfogadta június 15-én.

A címlapkép illusztráció.

Kép forrása:  JOE KLAMAR / AFP

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kriszta67
2021. augusztus 04. 16:17
Változnak az idők, változnak a molinók. https://www.pinknews.co.uk/2018/08/28/gay-asylum-seeker-austria-reject-fears-for-life/
pitypang1125
2021. július 05. 11:31
Ki a szart érdekli? A sógorok saját magukról állítanak ki jó képet. Jön a túrista, vagy bár ki, mit fog leszűrni? Nem Ausztriába érkezett, hanem buziországba.
TAVIROZSA
2021. július 05. 08:06
Szánalmas, amit egyes osztrák aktivisták művelnek!!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 05. 07:16
A toleráns mohamedánok éppen most bicskáztak szét egy prájd vonulást valahol Farnciaországban. Gondoltam megemlítem ha már a progresszívek nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!