Szentesi: Parizeres Peti, hát ennyit tudsz

2021. július 27. 17:06

Szentesi Zöldi László válaszolt Jakab Péter Facebook-bejegyzésére.

2021. július 27. 17:06
null

„Van lejjebb. Nemrég posztoltam arról, hogy dinnyét eszek, és málnát szedek a kertben a gyerekeknek, megjegyezve, nagyon elszabadultak az árak. És akkor jön a Fidesz egyik fő értelmiségije, vagy mije, Szentesi Zöldi László” – írta keddi bejegyzésében Jakab Péter, melyet mi is szemléztünk. 

Jakab megint robbantotta a parizerbombát, most tejet is iszik, és úgy tesz, mintha ebben az országban csak fideszes evett volna életében pörköltet vagy töltött káposztát”

kezdte viszontválaszát Szentesi Zöldi László, hozzátéve, hogy amit a Jobbik elnöke művel, az „tiszta dedó”. „Szemben ezzel a magamutogató paprikajancsival, én kitűnően főzök, munkából tartom el magam, tehát a családomnak nap mint nap tisztességes ételeket teremtek elő. Erre nem vagyok büszke, szerintem ez a normális” – fogalmazott a publicista.

Szentesi Zöldi László hozzátette: Magyarországon még az is kiadósan és változatosan ehet, akit nem vet fel a pénz. „A »melós« tehát véletlenül sem Piros Aranyat kajál parizerrel, a termékbemutatót meghagyja a milliomos pártelnöknek, aki persze, szintén nem párizsit eszik párizsival a családjával”.

A publicista szerint „mulatságos, hogy egy ellenzéki pártelnök vacsoracsatát vív velem, az egyszerű publicistával”.

Nem ez lenne a dolgod, Parizeres Peti, de hát, ennyit tudsz”

– írta Szentesi Zöldi László.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. július 28. 07:05
És ez a primitív hülyegyerek miniszterelnök jelölt. Magyarországon ezen a téren egyre rosszabbul teljesít......
kertitörpe
2021. július 28. 05:50
Jakab eddig is hiteltelen volt,amióta meg üvöltött a melóssal egyértelmű,hogy megjátsza magát. Jobb lenne eltűnne,nincs ilyen hazugra szükség Ilyen volt már.
Unknown
2021. július 27. 23:22
A Jakabinus. Nem hittem, hogy újra aktuális lesz... https://www.olvassbalroljobbra.hu/index.php/666-jakabinus
flesh ripper
2021. július 27. 21:14
Én empatikus tipus vagyok. Megértem, hogy egy sivatagi csupasz földikutya-szuka népszerű lehet a sivatagi csupasz földikutya-kanoknál. Főként, mert köztudott, hogy a földikutyák teljes beltenyészetben élnek, a vezérszuka minden ivarérett, tüzelő riválisát hatalmas fogaival sterilizálja, agyonkínozza, majd fiaival, apjával, testvérével, nagytatájával stb. üzekedik és sok beltenyésztett porontyot ellik. Azoknak, akiknek tetszik Parizeres Peti, szintén nincs választásuk: a belenyésztett idióta lumpenprolik zárt és "exkluzív" világában, nincs alternatíva. Krumlisjakab a lumpenproli vezérszuka. Nála aljasabb, primitívebb, pitiánerebb nyomorultat keresve sem találni a büdös, áporodott húgyszagú, lumpenodúkban. Tehát, empatikusan kell viszonyulnunk az itt rajongói vitustáncukat járó, parizer-zabálókhoz, a félig emésztett olcsó parizert felböfögő fogytékosokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!