Újságírót vegzál, és megint parizerrel pózol Jakab Péter

2021. július 27. 10:29

A Jobbik elnöke ezúttal Szentesi Zöldi László őt bíráló publicisztikájára reagált Facebook-posztjában.

2021. július 27. 10:29
null

„Van lejjebb. Nemrég posztoltam arról, hogy dinnyét eszek, és málnát szedek a kertben a gyerekeknek, megjegyezve, nagyon elszabadultak az árak. És akkor jön a Fidesz egyik fő értelmiségije, vagy mije, Szentesi Zöldi László” – kezdte posztját a Jobbik elnöke, megemlítve az emlékezetessé vált HírTV-ben készült 2018-as beszélgetést, melyben egy pólót villogtatva igyekezett a riportert kényelmetlen helyzetbe hozni. 

Szentesi Zöldi László legutóbbi publicisztikájában azt írta: 

 – idézte az írást Jakab Péter. Kiemelte, hogy a szerző írása végén azt üzeni neki, hogy menjen vissza tanítani, és „ha akkor is csak parizerre meg Piros Aranyra futja”, akkor méltán számíthat a nála „dolgosabb, tehetségesebb emberek keresztényi könyörületére”.

A Jobbik elnöke ezután megjegyzi: „nagyon sok tehetséges tanár kollégámnak a számlák és a hitel kifizetése mellett most is csak erre futja. És nem kapnak segítséget a miniszterelnöktől. Bár tény, ő se nem tehetséges – maximum a lopásban –, se nem keresztény” – írja. 

„Azt viszont tudjuk, hogy mit gondolhat azokról, akik a nép kenyerét eszik: primitívek és igénytelenek. A jachton prostizó, drogozó, ereszen akrobatázó kőgazdag fideszesek meg akkor nyilván intelligensek és igényesek. Ha ez a mérce, akkor köszönöm, de maradok a parizeres kiflinél” – írja. 

„Tanárként is ezt ettem, és most is ezt eszem. Én ilyen vagyok. A miniszterelnök meg azt mondta, hogy ő régen is luxusrepülővel ment focimeccsre, és most is azzal megy. Ő meg ilyen. Jövőre eldönti a nép, melyik a szimpatikusabb” – írja Jakab Péter. 

Fotó: Jakab Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2021. július 27. 15:37
peti! nézz körül a postán! ahogy elnézem a lankadt mintázatot amit a tányéron mutatsz be, a postán készültek az utódok, vagy amíg te a kertben dolgoztál.
VeJoLa
2021. július 27. 14:51
valaki igazán szólhatna már krumlisjacknek, hogy van májkrém is! A parizere legalább olyan unalmas már, mint a dumája!
Pusikas
2021. július 27. 14:15
Kíváncsi leszek a képére a választások után, mikor fleto közli vele mennyi parizert ehet meg aztán futás . Kell a helye valakinek ! Ha mev nem nyernek háttttt hihhhiiiii
Ferry63
2021. július 27. 14:05
Ennél alacsonyabbra már nem tudsz lesüllyedni , te büdös paraszt !! A szerepelni vágyásod határtalan, azt nem tudom Feró , ilyenkor mit ad, kockacukrot , mint a pincsi kutyáknak! Gondolom csaholsz is meg négykézláb vagy! A legundorítóbb ember vagy ezen a széles politikai palettán!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!