Sándorfalván elloptak egy hidat

2021. július 22. 16:42

A faanyagot a csatornába dobálták, vélhetőleg ott akarták leúsztatni.

2021. július 22. 16:42
null

Elloptak egy hidat Sándorfalván – közölte a Délmagyar. A portálnak nyilatkozó Enyingi János szerint „az elkövető, aki valószínűleg teherautóval hajtott be, azzal kezdte a munkát, hogy a híd korlátai közé be­­illesztett egy deszkát, hogy a főút felől takarásban legyen. Hogy a szúnyogok se zavarják, egy fémhordóban tüzelt munka közben.”

Miután kicsavarozta a helyükről, félbe fűrészelte a pallókat, hogy utánfutón szállítható méretűek legyenek, és bedobálta a csatornába.

Valószínűleg az volt az elképzelése, hogy leúsztatja, és egy másik helyszínen kiszedi” – fogalmazott. 

A gulyásként dolgozó férfi végül maga halászta ki a vízből a megtalált faanyagot, de nem tudni, hogy mennyi hiányozhat belőle. A kár így is több százezer forintra rúg.

Nyitókép: YouTube

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. július 23. 00:50
Az elkövető olyan környékről származhat, ahol a víznek nagyobb a sodrása. Nagyobb folyó mellett lakhat vagy valami hegyvidékibb területen. Azt hitte, ez a kis csatorna is úgy folyik, mint a Tisza. Mert ha jól értem, beledobálta a faanyagot a vízbe, azzal a céllal, hogy majd máshol kihalássza - és a faanyag ott maradt helyben, benne a vízben....... Valószínűleg nem konkrétan helybeli, nem sándorfalvai a fatolvaj.
MayorAnna
2021. július 22. 20:43
El nem tudom képzelni, kik tehették - mongyuk, ha fémből lett volna, akkor lenne egy halvány sejtelmem, de így, hogy fahíd...
Agnieszka
2021. július 22. 18:31
Elmebeteg.
olajfa1
2021. július 22. 18:16
"Mindent, csak azt nem ami nincsen lebetonozva!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!