Bár bizonyítani nem tudja, de Márki-Zay is biztos benne, hogy megfigyelik

2021. július 23. 12:00

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint az Alaptörvény közjogi értelemben érvénytelen és rendőrállamban élünk.

2021. július 23. 12:00
null

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője, valamint ellenzéki miniszterelnök-jelölt azt mondta: teljesen biztos benne, hogy lehallgatják az ő telefonját is – számolt be a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában. Márki-Zay szerint gyanús, hogy plusz térfigyelő kamera került az utcájukba, és hogy kémszoftvert találtak a laptopján korábban. Az általa vélt megfigyelés miatt arra következtetett, hogy 

rendőrállamban élünk újra”.

1990 óta példátlan módon megy a politikai célú megfigyelés. Ha bűnözőket, terroristákat figyelnének meg, azzal természetesen neki se lenne gondja, de ha valakit csak azért figyelnek meg, mert nem ért egyet Orbán Viktorral, az már diktatúra” – hangzott el a műsorban.

A polgármester kifejtette továbbá, hogy támogatja Karácsony népszavazási kérdéseit. Megjegyezte, hogy korábban ő maga is felvetette az Európai Ügyészséghez való csatlakozás lehetőségét. A műsorban ezen felül megemlítette, hogy szerinte az alkotmány közjogilag érvénytelen, illetve, hogy nagyon lelkes az előválasztási vitát illetően.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Digitalista
2021. július 24. 12:42
Márki-Zayt már régóta figyelem! Egyre sötétebb! Teljesen beleolvad a szövetségesi környezetébe! Már alig lehet megkülönböztetni Jakabtól, Dobrevtől, vagy Karácsonytól. Hogy fogják így észrevenni az előválasztáson?
gonterl
2021. július 24. 10:19
Tegyük fel, hogy ez az egész Pegazus ügy igaz. A muszlimok közt elterjed ennek a híre, amitől ők visszafogják az okos telefonok használatát, és nekifognak a saját Pegazusuk kifejlesztésének, ami lehetővé teszi a keresztények lehallgatását. Erre, az okos telefonok használata visszaszorul, ezen a területen a fejlődés megáll. A megállításban a magyaroknak része lesz, amit úgy lehet értelmezni, hogy a magyarok gátolják a fejlődést.
Cséfy
2021. július 23. 18:50
--
józan paraszti ész
2021. július 23. 17:06
De hát klubrádiót bezárták, hogy lehet benne beszélni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!