Magyarul tett elérhetővé egy LGBTIQ-könyvet a német Migo kiadó

2021. július 23. 09:21

Thilo Schmid, a kiadói csoport ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, „nem lehetünk közömbösek a kisebbségek diszkriminációja iránt egy európai országban, és politikai üzenetet akarunk küldeni”.

2021. július 23. 09:21
null

„Mi is tulajdonképpen ez az LGBTIQ? A nemek és a sokféleség világának kalauza” című könyv néhány fejezetét ingyen elérhetővé tette magyarul a weboldalán a hamburgi székhelyű Migo kiadó – számol be a Die Welt. Ezek a fejezetek elmagyarázzák az LMBTQI- mozaikszó jelentését, valamint felvilágosítást nyújtanak a gyermekek jogairól.

A kiadó a nemrég elfogadott magyar gyermekvédelmi törvényre kívánt reagálni. Thilo Schmid, a kiadói csoport ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, „nem lehetünk közömbösek a kisebbségek diszkriminációja iránt egy európai országban, és politikai üzenetet akarunk küldeni. Ez a törvény átlép egy határt. Most a digitális lehetőségekkel és tartalmainkkal átlépjük az államhatárokat, és remélhetőleg az emberek fejében is átlépjük a határokat”.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoim
2021. július 24. 10:53
Ha valaki ferde hajlamú, Isten bocsássa meg neki, nem tehet róla. Az ilyen könyv viszont NEVELI a ferde hajlamra a gyermekeket. Ezt törvénnyel kell tiltani. Az azonos neműek egymás iránti nemi vonzódását nem szabad sem természetesnek, sem szimpatikusnak, sem követendő példának beállítani. Tiltani kell minden agresszív propagandát a ferde hajlam népszerűsítésére, a felvonulásokat, plakátokat, szivárványos zászlót, irodalmi műveket, amelyek nem a helyén kezelik a devianciát. A nemi identitást magánügyként kell kezelni, a törvényeket ennek szellemében alkalmazni. Az ősi időkben büntették a melegeket, aztán gyógyították, ma pedig rá akarják kényszeríteni az emberekre a Biblia által bűnösnek és szó szerint utálatosságnak nevezett állapotot, hamis diszkriminációs érvek alapján. Nem éri a meleget semmiféle diszkrimináció, ha a hálószobájának gusztustalan titkait nem tárja a világ szemei elé. A meleg-kultusz a többséget megbotránkoztatja, és ebben az a gyalázat, hogy a médiumok, a politikusok hozzájárulnak a többség elleni normák képviseléséhez. A többség elleni cselekedetek előbb-utóbb megbosszulják magukat.
Ildikó99
2021. július 23. 15:43
Merkel elmegy szeptemberben mi lesz ott még
orion
2021. július 23. 15:10
Na, gyorsan megnéztem, mivel etetnék a kölkecskéket. Gagyi, szar, szájbarágós szöveg, kifacsart, német logika szerinti mondatszerkesztés, hányingeres tartalom. Gondolom, ez csak a "kedvcsinálás".
Szerintem
2021. július 23. 13:46
Na jól van, takarodjanak. Valószínű mi már sokkal többet tudunk erről az egészről a hátterével együtt, mint az egyszeri németek. Talán inkábbb nekünk kellene már felvilágosítanunk őket, hogy mire megy ki ez az egész és már rövid távon milyen következményei lesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!