Karácsony: A fizetett trollok megkapták a feladatot, hogy adóemeléssel riogassanak

2021. július 09. 08:15

„Az adófizetők pénzén élősködő gazdagoknak biztosan nőni fog az adójuk” – írja a főpolgármester.

2021. július 09. 08:15
null

„Na, elkezdődött, a fizetett trollok megkapták a feladatot a Fidesztől, hogy adóemeléssel riogassanak” – kezdte péntek reggeli bejegyzését Karácsony Gergely. Ezzel a mondatával elképzelhető, hogy a Patrióta YouTube-csatorna legújabb adására utalt, amelyben Rákay Philip és Giró-Szász András megállapította: a baloldal kormányzása alatt növekedtek az adóterhek.

„Nos, igen, nekik, az adófizetők pénzén élősködő gazdagoknak biztosan nőni fog az adójuk. Lesz Tiborcz-adó és Mészáros-adó is” – tette hozzá Karácsony Gergely. A Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének céljai:

  • egy „igazságos gazdaságpolitika” kialakítása,
  • az állami korrupcióval való leszámolás,
  • átlátható, kiszámítható viszonyokat teremtése, valamint
  • összetartó társadalom kialakítása, „ahol az 1 százalék többet fog beadni a közösbe, hogy a 99 százaléknak több jusson.”

„Melyik kormány tartja fenn Európa legmagasabb áfáját? Persze, hogy az Orbán-kormány.

Hát ezért (is) kell kormányváltás, változás és jóvátétel, az 1 százalék kiváltságos helyett a 99 százalék érdekében” 

– zárja posztját Karácsony.

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. július 12. 08:01
Milyen szomorú ábrázatja van Szar-ácsony elvtársnak, látszik rajta ha tanult volna, még utcaseprő is lehetett volna belőle ami egy tisztességes foglalkozás egy ÁVH-ból szalasztott semmihez sem értő, főpolgár-mesterséget imitáló bolsevik szakértőkkel körül bástyázott faszkalaphoz képest.
Krupp Skya
2021. július 12. 07:55
Lesz bikus adó, meg pedofób adó.
ptrfarkas43
2021. július 09. 19:17
A ballib mindíg a gazdagok magadóztatását harsogja, miközben a középosztályra gondol. A milliardos osztalékok egykulcsos 10%- os adóval voltak terhelve, miközben a munkabérhez meg a csaladi pótlékot is hozzárakták és ezen összeg 127%-nak a 37%-át is levonták.
tölgy
2021. július 09. 13:17
"A fizetett trollok megkapták a feladatot" Írja hazuggeri fizetett trollja a facebookon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!