Karácsony: A Balatonra vezető autópályán is óriási dugó van, ilyen a nagyvárosi élet

2021. július 16. 16:43

A főpolgármester azt kérte az autósoktól, hogy legyenek türelmesek.

2021. július 16. 16:43
null

Rendkívüli sajtótájékoztatón reagált Karácsony Gergely Orbán Viktor reggeli bejelentésére – írtuk meg korábbi cikkünkben a 24.hu-ra hivatkozva, amelyben beszámoltunk a főpolgármester által elmondottakról.

Karácsony szerint jó lenne, ha a kormány az ellenzékkel együtt népszerűsítené az oltást.

Szívesen szerepelek Orbán Viktorral egy plakáton ebben az ügyben – reagált újságírói kérdésre az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. A budapestiek által több ízben kritizált dugóhelyzetről a következőt mondta: azt kéri az autósoktól, hogy legyenek türelmesek. „Volt már ilyen a város életében”, közölte, majd hozzátette, a fővárosi dugók egyik oka, hogy a kormány folyamatosan halogatja az M0-ás gyűrű befejezését.

Most Bohár Dániel riporter jóvoltából egy videó is felkerült a legnagyobb közösségi oldalra az eseményről, amelyben láthatóak Karácsony egyéb válaszai is a budapesti közlekedést érintő kérdésekre.

„Például a Balatonra vezető autópályán is óriási dugó van, ilyen a nagyvárosi élet” – magyarázkodott Karácsony,aki korábban azt  válaszolta a budapesti közlekedési helyzetet kritizáló Hollik Istvánnak: hát, szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog .

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mike Oak
2021. július 18. 12:32
Reméljük a Geri szavazótábor reggeltől estig dugóban ül ! ilyen a nagyvárosi élet basszátok meg !
BPeter1978
2021. július 18. 02:34
Az itt hozzászólók bizonyára nem mind kormánypártiak kedves karigeri...
marica61
2021. július 17. 16:51
hazug karácsony az a fajta személy aki azt hirdet, hogy amiért"megdöglött a tehene dögöljön meg a szomszédoké is"
rókabácsi
2021. július 17. 13:24
te hülye! hát ott te nem játhatsz! nincs jogsid! balfácán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!