Törölte Gaudi-Nagy Tamást a Facebook

2021. július 25. 22:41

A szombati Pride-felvonulással kapcsolatban posztolt a jogász.

2021. július 25. 22:41
null

Végleg törölte a Facebook Gaudi-Nagy Tamás közösségi oldalát – írja a Pesti Srácok. A jogász egy beszámolót írt a szombati tüntetéseken való eseményekről, ahol értékelte is azokat. A jogvédő szerint értékelésében csupán „a normalitás és a hagyományos értékek melletti kiállás és elkötelezettség” szerepelt. Gaudi feltett néhány fényképet is, illetve megosztotta azt a cikket, amely a Magyar Nemzetben jelent meg a szombati ellentüntetésekről.

„Most már olyan alacsonyra húzta meg a tűrésküszöböt a liberális dogmák ellenzői vonatkozásában a Facebook, hogy például a müncheni Eb-meccsen az LMBTQ-elleni vélemények hangoztatása szerintük már gyűlöletbeszéd” – idézi a portál Gaudi-Nagyot, akit vasárnap délután értesítettek arról emailben, hogy korlátozták az egyébként húszezer követővel rendelkező közösségi adatlapot.

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2021. július 26. 16:12
Szerintem igazi meleg az nem vonul fel az otthon marad csendben
rókabácsi
2021. július 26. 11:20
nem véletlen, hogy a ruszkik lekapcsolják ezeket! de nemsokára már sokan fogjál követni! mert a szólás szabadság zászlaja alatt törlnek kirekesztenek!
Macskakalapban2
2021. július 26. 10:54
Irány a hundub
forsteandretredjemann
2021. július 26. 09:28
Kuktafazék szelep nélkül egyre erősebb fűtéssel. Sokáig látszólag jól működik aztán robban. Az egykori magyar kuktafazékon 10 évig nem volt szelep, 56-ban robbant. Utána jó szelep volt így 89-ben a szakácsok megúszták. A régi román kuktafazékon 30 évig nem volt szelep aztán a szakácsot meg a feleségét is vitte a puliszka robbanása. A fél évszázada látszólag jól működő brit kuktafazék szurkolóinak elég volt három kihagyott büntető, hogy a repülőtéren barna kisgyermeket rugdossanak meg arra járó négert kis híján meglincseljenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!