Függetlenobejktívék a halálkampány után a vírus legyőzését már nem hirdetik olyan nagy kedvvel

2021. július 02. 09:00

Eltelt 11 és fél év Orbán Viktor második miniszterelnökségéből, és még mindig ott tartunk, hogy nincs tényleg egy épkézláb emberük.

2021. július 02. 09:00
Patkó Endre

„Tőlük, mint ellenzéki politikusoktól természetesen nem várnánk el, hogy idomított fóka módjára tapsikoljanak a kormány teljesítménye miatt, de az egészségügy újra csillagos 5-ösre vizsgázott és ezt illett volna megsüvegelni.

Ehelyett mit kaptak? Csak a blamálást. Így lett a világhírű onkológus-professzor Kásler miniszterből hentes, a Magyar Gyógyszerészeti Intézet pedig megbízhatatlan az európaival ellentétben. Nem múlt el nap, hogy ne gyalázták volna a kórházakat, ne ekézték volna az ottani dolgozók munkáját.

Még az orvosok fizetésemelését is befogott orral tálalták, képtelenek voltak az együttműködésre. Folyamatosan hangolták az embereket a keleti vakcinák és úgy en bloc az oltakozás ellen.

A legszomorúbb, hogy ebben partner volt a fent említett trió.

Márpedig a függetlenségüket melldöngetve harsogó, önmagukat watchdogként aposztrofáló etalonmédiától nem ezt kéne várnunk. Bár őszintén meglepődött valaki?

Valójában csak az történt, hogy önmagukat képtelenek voltak meghazudtolni: mindent feltettek a kútmérgezésre. Azóta is fullba nyomják a kretént.”

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. július 02. 10:41
Ez kontrás tucat figura az orvosi béremelést sikerként próbálja beállítani?
nemecsekerno_007
2021. július 02. 10:20
Etalonmédia?!?!?! Ótvar agitprop.
TK421
2021. július 02. 10:13
Egy egyszerű példa, hogyan is működik a ballib média: Népszava főcím hétfőn, 2 cm, vastagon szedve: "Rányitnak a deltára" (Sugárban okádás a kormányra, minden szar, itt a vírus, mindmeghalunk!) Népszava főcím szerdán, 2 cm, vastagon szedve: "Ma nyit Európa" (Mélynyalás az EU-s gazdiknak, legyőzték a járványt, minden csodás, minden világok legjobbikában élünk, O1G!) Népszava főcím pénteken, 2 cm, vastagon szedve: "Tragédiát sejtető számok" (Sugárban okádás a kormányra, minden szar, itt a vírus, mindmeghalunk! Bizonyíték, értelem semmi, de mi sejtjük, akkor is O1G!!!!) Ennyike, kétnaponta egy 180 fokos fordulat. De megy ez nekik egy bekezdésen belül is.
Kanmacska
2021. július 02. 09:48
Annyira rossznak tartják a magyar egészségügyet, hogy be is zárnának 90 kórházat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!