Budapesti pollenfesztivál, autószauna – plakátokon üzentek Karácsony városvezetésének

2021. július 15. 10:33

A budapesti dugók és „méhlegelők” kapcsán jelentek meg a plakátok.

2021. július 15. 10:33
null

Budapest-szerte plakátok jelentek meg, olyan feliratokkal, mint „Budapesti pollenfesztivál – allergiásoknak nem ajánljuk!”„Ez nem dugó, hanem autószauna”, vagy „Fővárosi szedd össze magad akció”.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

***

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

 

***

A plakátokkal Karácsony Gergely városvezetésének üzentek. A méhlegelőkről többször beszámoltunk mi is, de az utóbbi napokban a Blaha Lujza téri felújítások miatt a dugók kapcsán is elégedetlenek a budapestiek.

Nyitókép: Facebook

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2021. július 15. 14:03
negyon helyes szivjanak az arogáns ,nagyképü fövárosiak. SAJNÁLOM A KEVÉS NORMÁLIS FÖVÁROSIT AKIK NEM SZAVAZTÁK MEG AZT A SZEMÉT FACEBOOK HUSZÁRT. ELNÉZÉST A HUSZÁROKTOL
Nuttika
2021. július 15. 13:41
Ezt most meg tudom erősíteni. 1,5 évig vidéken voltam a Mamám miatt. Gyógyszer nélkül szinte tünetmentesen elvoltam. Visszajöttem, köhögés, fulladás, orrfolyás, bedagadt szemek.
nyugalom
2021. július 15. 13:25
Remek! Aprodobrevet mindenhol a bekescsabai cirkuszi indulóval, reklammal!
kmate1357
2021. július 15. 13:24
Fidelitasos csikák azzal hogy nem írják oda a plakátra hogy az övék, konkrétan törvényt sértenek. A multkori letakart lajstromszámú hajós akció után már nem csodálkozok hogy fittyet hánynak a törvényekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!