Az Identitás Generáció is kilátogatott a Pride-ra

2021. július 24. 21:17

Nem adjuk a jövőnket! – írják a szervezet YouTube-csatornáján.

2021. július 24. 21:17
null

Amint arról korábban beszámoltunk, megtartották a 26. Budapest Pride Fesztivált. Az eseményen beszédet mondott Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is. Az Identitás Generáció is kilátogatott a felvonulásra. 

„Az akciónkkal arcot adtunk a magyar felvonulásnak, hiszen ezt is ugyanaz a nemzetközi lobbi hajtja, mint ami nyugaton nőnek öltöztetett kisfiúkat táncoltat a menet közepén” – olvasható a szervezet YouTube-oldalán. 

Nem adjuk a jövőnket!

– teszik hozzá az Identitás Generáció tagjai. 

Galériánkat a 26. Budapest Pride Fesztiválról itt tekintheti meg.

 tekintheti meg.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2021. július 26. 00:11
Pride fóbia Tegnap nagy volt a meleg a fővárosban. Szivárványos zászlókkal vonultak a beteg emberek. Hangosbemondókkal hirdették, hogy rossz az emésztésük, egyik fülükre nem hallanak, fél lábuk béna, a színeket nem látják, nem működik a veséjük, és már évek óta nem áll fel. Mindezt politikai háttérrel, lobogókkal, hangosbeszélőkkel, szelfiző híres emberekkel. Sose értettem, a biológiai hiányosságokra miért kell büszkének lenni. Az egyik távoli rokonunknak nem működik jól a bélrendszere, és ezt látványosan teszi, de az öreg erre egy cseppet sem büszke, nem vonul fel, ellenben sűrűn szellőztet. De hát nem is bántja senki a Dezső bácsit, ám, ha az orrunk alá eregetné, kötelezne minket, hogy szagolgassuk, és címkékkel látna el bennünket, ha megjegyeznénk, hogy vonuljon félre, és ne az orrunk alá eregesse, azt hiszem, nem szeretnénk. A nemi zavar egy biológiai hiányosság. A nemi szervek az utód létrehozására alakultak ki – ha akarom Isten teremtette, ha akarom az evolúció -, és ha ott zavar van, az rendellenesség, amit nem ünnepelni kell, hanem gyógyítani, s ha nem lehet, tapintattal félrenézni. A társadalomtól ez várható el. https://888.hu/piszkostizenketto/pride-fobia-4326477
nempolitizálok
2021. július 25. 13:34
Az összes pedofil is felvonult. Párszázan, vagy párezren. Fogunk sorban a nevükkel találkozni a bűnügyi hiradásokban, mert most már nem tudja páncélként maga elé tartani, hogy demokrata vagyok és még kóser is.
Armageddon
2021. július 25. 08:34
Narancssárga tangában voltak?
Robur
2021. július 25. 01:51
Ügyes kisfiúk voltatok. Főleg a kacikás bajuszú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!