A DK szerint „felelőtlen” és „veszélyes” a vakcinák keverése

2021. július 28. 17:23

A párt szerint a kormány „ismét szembemegy a szakértőkkel”.

2021. július 28. 17:23
null

„Azt ajánlják, hogy aki Pfizert vagy Modernát kapott, az válasszon kínait vagy Astra Zenecát, holott a szakértők szerint erről soha semmilyen kutatás nem készült, ezért nem szabad ilyet tenni” – mutat rá a párt, mely szerint a kormány semmit nem tanult a kínai vakcina „kudarcából”, írja az atv.hu.

A baloldali párt szerint nem elég, hogy a kutatások szerint a kínai oltást (melynek beadását még a gyártó is csak 59 éves kor alatt javasolta) kapott idősek harmada-negyede nem rendelkezik védettséggel, a kormány most azt kockáztatja, hogy a jövőben azok se legyenek védettek, akik eddig „hatásos vakcinát kaptak”.

A DK ezért követeli, hogy a kormány vonja vissza a „felelőtlen és a szakemberek által is veszélyesnek tartott ajánlást”.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Inimma
2021. július 29. 12:35
Merkel két különbözőt kapott. Valószínű tévedtek az orvosai mert nem kérték ki a DK orvosilag, tudományilag megalapozott véleményét.
DrPepper
2021. július 29. 09:04
A Pfizer által pénzelt DK a Pfizer kivételével mindent betiltana, ezért annyira zavaros a kommunikációjuk. Valójában nem a keresztoltással van bajuk, csak azokkal az esetekkel, ahol ehhez nem a Pfizert használják.
Tibesz26
2021. július 29. 08:40
rohadék dk s kommunsita szemétláda tudodd ki a felelötlen te vagy az te rohadék személtáda otlásellense rohaédk szemétláda vagy dögöly meg a banddádal együtt a pokolban a csapatod egy terrorszervezet
Gardener
2021. július 29. 08:17
Tényleg rohadjanak meg már ezek. Utolsó hullagyártó szemetek. Ha ti lennétek hatalmon, kb. a negyedik hullámban vergődnénk, alig lenne átoltottság. A kínai oltásról is hazudtok, gátlástalanul terjesztitek az álhíreket. Nem törődtök azzal, hány ember betegszik meg vagy hal meg miattatok. Utolsó férges banda, ezeket kellene felelősségre vonni jövőre, ha nyer jobb oldal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!