Száműzik a buszokat a Batthyány tér jelentős részéről

2021. június 07. 11:20

Vitézy Dávid szerint ezzel V. Naszály Márta „három másik kerület lakóival tol ki”.

2021. június 07. 11:20
null

Közösségi oldalán tett közzé bejegyzést arról Vitézy Dávid, hogy a 11-es és 111-es buszok felszállóhelyét a Batthyány tér szélére száműzik. „A metró és a hév felől a felszínre érkező mozgólépcső épp a buszmegállóba hozza az utasokat és a legforgalmasabb 11-es és 111-es buszokra itt gyorsan és kényelmesen lehet átszállni. No, itt mostantól egyik busz se állhat meg” – írta a Budapesti Fejlesztési Központ igazgatója.

– fogalmazott. 

Bejegyzésében kitér arra, hogy sokaknak a 11-es busz jelenti a zöld közösségi közlekedés egyetlen lehetőségét, ráadásul az utasokat nem kérdezték meg az átalakításról.

Miért tesszük versenyképtelenebbé a tömegközlekedést, ha a buszok ma közvetlenül elérhetőek a metróból?”

– kérdezte Vitézy Dávid. 

Nyitókép: Vitézy Dávid Facebook-oldala

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. június 07. 15:10
Ez a Bénaszáj Márta is olyan, hogy csak többen vagyunk vele, de haszon semmi sincs belőle. Mint az összes bolsevista kenyérpusztító...
nempolitizálok
2021. június 07. 12:59
Gyurcsányék embere rámutatott egy pontra a térképen, oda tegyük a megállót. Kommunista szülők gyermekeként,majd később liberális megmondóemberként mindig sikerült elkerülnie a tömegközlekedést.
teljesenertelmetlen
2021. június 07. 12:52
Dilettáns barmok! Ezt csinálnák az egész országgal, ha hagyjuk!
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. június 07. 12:39
A gyurcsányisták mindent csak elkúrni tudnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!