Szintet lépett az IKEA: LMBTQ-ülőgarnitúrákat dobnak piacra

2021. június 30. 21:54

Mindig is vágyott egy genderfluid fotelre? Eljött az ön ideje!

2021. június 30. 21:54
null

Az érzékenyítés propaganda eddig sem állt távol a svéd óriáscégtől, és egyetlen  lehetőséget  sem mulasztanak el, hogy kifejezzék támogatásukat a homoszexuális emberek felé, de most sikerült szintet lépniük.  

A mássalhangzó-torlódás (és az umlautos betűk használata) eddig is gyakori volt termékeik fantázianeveiben, azt azonban most új szintre emelték, ugyanis különböző LMBTQ-közösséghez tartozó szubkultúrák zászlóival ellátott ülőgarnitúrákat dobtak piacra.

Végül is ki ne szeretne magának otthonra egy pánszexuális-heverőt? Netán egy genderfluid-fotelt? Esetleg egy aszexuális díványt?

A termékeket bemutató videót itt nézheti meg:

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jinx
2021. július 02. 07:39
Én, nekem, termék által kifejezem, hogy én, nekem
Autofocus
2021. július 01. 23:21
Broáf!
Reszelő Aladár
2021. július 01. 12:21
Tehát olyan termék, amelyen minden gender kényelmesen ülhet? Csak nem valami ergonómikus cucc? De honnan tudjuk, hogy nekik is jó? Tesztelték mind a 92 genderrel? Mert mi van akkor, ha az a személy, akinek kukija van, de magát nőnek képzeli, azt másképp nyomja alulról, mint akinek szintén ugyanolyan kukija van, de magát férfinak érzi? És mi lesz a magukat villának látó de villamosnak képzelőkkel? És egyátalán, nekem miért nem lehet saját genderem?
Tibesz26
2021. július 01. 11:50
egyszerüen undoritó amit az lmbtq nevü terroszervezet móüvel egyszerüen undoritó az lmbtq a pokolban a helyed a bandáddal együtt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!