Megjelentek a Google térképén a Karácsonyék által átkeresztelt utcanevek

2021. június 10. 13:26

A Fudan Egyetemnek üzenő új utcanevek már a Google Térképben is frissültek.

2021. június 10. 13:26
null

Ismeretes, Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely a leendő Fudan Egyetemet környező utakat átnevezte, így Hídépítő utcából Dalai Láma utca, a Helyi Kikötő útból pedig Ujgur Mártírok útja lett. Az új nevek már a Google térképére is felkerültek (ld. nyitóképünk), s bár Kína többször is bírálta a kezdeményezést, Orbán Viktor csütörtöki kormányinfóján kiemelte: mindenki egyetért abban, hogy a következő évtized a keleti gazdaságok felemelkedésének éve lesz, ebben a gazdasági lehetőségben mindenki részt akar venni, a németek futnak például az uniós országok közül az első helyen.

Nyitókép: Google

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2021. június 12. 01:36
Azért sajnos néha előfordul, hogy tévedésből idiótákat választanak meg polgármesternek, vagy főpolgármesternek. De az idiótáknak és az idiotizmusnak akkor is gátat kéne szabni.
sorivo4
2021. június 12. 01:31
Ha holnap jön egy idióta polgármester, aki berág a kormányra, mert zsinagógát épít oda, ahova ő szállodát tervezett, jól berugik és hirtelen felindulásból átkereszteli a Hanuka utcát Adolf Hitler utcára, ami jövő héten meg is jelenik a Gugle térképen, akkor az így rendben van? Ezt így lehet? Akkor onnantól kezdve mindenki az Adolf Hitler utcában lakik, aki addig a Hanuka utcában lakott?
sorivo4
2021. június 11. 21:31
A utcanéváltoztatást nem felügyeli semmilyen állami szerv, ami az engedélyt megadná hozzá? Mert akkor mostantól kellene. Ezt nem homokozóban játszadozó idiótákra kellene bízni, ugyanis közügy.
Papamaci1957
2021. június 11. 12:13
Szerintem ez a névadás rendkívül megalázó a névadó személyekre. Nézzétek meg, hogy milyen állapotok uralkodnak a területen. Én a helyükben tiltakoznék, hogy egy ilyen koszfészket rólam nevezzenek el. Ennyi erővel Bányarém Krisztina a Szabadkai utat is elnevezhetné Micimackó utcának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!