Elindult az előválasztás hivatalos honlapja

2021. június 01. 16:26

A következő hónapokban a honlap lesz az előválasztás hivatalos információs platformja.

2021. június 01. 16:26
null

Mint az elovalasztas2021.hu weboldal bemutatkozásában olvasható, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közössége úgy döntöttek, hogy közösen indulnak a 2022-es országgyűlési választáson, a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet és egyéni képviselőjelölteket előválasztáson választják meg. A 2021. évi előválasztás első fordulójára 2021. szeptember 18-26. között, második fordulójára október 4-10. között kerül sor.

A honlap célja az, hogy a választók és a sajtó számára is minden fontos információ rendelkezésre álljon. A honlapon helyet kaptak az előválasztás legfontosabb technikai részletei, úgy mint az előválasztás időrendje, vagy a jelöltté, jelölőszervezetté válás feltételei. Ezek mellett olvasható a hat párt vezetője által, decemberben tett értéknyilatkozat is. A konkrét jelöltek majd nyár végén kerülnek fel

Nyitókép: Facebook

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2021. június 02. 08:18
Jákobra és FeGyőrre kell szavazni!
teklapavle
2021. június 01. 21:24
Több mint 42 milliárdos veszteséget termelt a Mátrai Erőmű, mióta az állam megvette Mészáros Lőrinctől A felcsúti milliárdos kiürítette a kasszát, aztán lepasszolt az adófizetőknek a pénztemető erőművet.
GynGyn
2021. június 01. 21:18
Nem kellene velük annyit foglalkozni, egyetértek. Most októberig róluk fog szólni a Mandiner...? Hol építi az ellenzéki média a jobboldali politikusokat? Addig a Fidesz kezdjen el valamilyen más témában hosszantartó szavazést, hogy az is tematizálja a közvéleményt. Ez az ellenzéki előváalsztási téma nagyon erősen tematizál. persze elszúrhatják, és akkor majd jót röhögünk, de ha nem, akkor nagoyn erősen megismertetik majd a jelöltjeiket - akik pedig sok tekintetben súlytalan figurák. Sajnos most a like és ismertségi versenyben nem a teljesítmény számít, hanem az, hogy kinek habzik jobban a szája. Szóval és behoznék emellé az előválasztási marhaság mellé egy jobboldali folyamatos szavazási témát... Találják ki, hogy mi legyen az, de hígítsuk fel ezt a dolgot, ne pedig építsük. Az idióta KariGerit is addi froclizták, míg főpolgármester lett...
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. június 01. 20:35
Én, biztos, hogy Jakab Péterre szavazok. Ha lúd, legyen jó kövér!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!