Bősz Anett, Dorosz Dávid és Arató Gergely mögé is beáll a Jobbik

2021. június 12. 17:56

Újabb fejlemények az ellenzéki előválasztással kapcsolatban.

2021. június 12. 17:56
null

Egy napon belül két DK-s, és egy Párbeszédes jelölt előválasztáson való támogatását jelentette be a Jobbik. 

Érden Bősz Anettet, Pest 5-ös számú választókerületében Dorosz Dávidot, Kőbányán és Kispesten pedig Arató Gergelyt támogatja Jakab Péter pártja. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, Zuglóban a Jobbik Hadházy Ákos ellenfelét, az MSZP-s Tóth Csabát támogatja a baloldali előválasztáson. „Egyetértünk azzal, hogy Zuglóban a Fidesz ma már nem létező politikai tényező, de ahhoz, hogy ez így is maradjon, azt kell támogatnunk, aki már bizonyított. Tóth Csaba pedig ez a jelölt” – indokolták döntésüket. 

Kép forrása: Jakab Péter Facebook-oldala

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2021. június 14. 20:24
Igen, minden DK-s mögé beáll jakab és jól összebuzulnak, a mocskok!
syphax
2021. június 14. 09:55
"..Bősz Anett, Dorosz Dávid és Arató Gergely mögé is beáll a JobbOK" OSZT' KI MÖGÉ NEM ÁLL BE???
formaegy
2021. június 13. 18:38
Mi van Jakab? Vered a segged örömödben, hogy hol te, hol az alkoholista a legerősebb ellenzéki párt, és nem tudtok saját embert kiállítani te szerencsétlen? Csak nem meg lettetek ti is fenyegetve, hogy el lesztek lapátolva, ha mertek az alkoholista által engedett számú embernél többet állítani.... Annyi kocsmatőtelék szaralak támogat benneteket, nem találtok köztük jelöltnek valót? Ja, nekik csak a szavazatuk kell.))))))))))
Esvány
2021. június 13. 13:35
"Bősz Anett, Dorosz Dávid és Arató Gergely mögé is beáll a Jobbik" Azt hiszi, a kis nyomi, hogy a választók is így látják jónak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!