Bekerült a pedofiltörvény a nemzeti konzultációba

2021. június 30. 07:06

A kitöltők elmondhatják a véleményüket a „gyermekekre irányuló szexuális propagandáról”.

2021. június 30. 07:06
null

„Soros György által finanszírozott szervezetek széles körű nemzetközi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekek védelméről szóló törvény miatt” – így kezdődik az új nemzeti konzultáció 9. kérdése a kormány hivatalos Facebook-oldalán megosztott kép alapján.

A kitöltő elmondhatja, hogy mit gondol: helyes-e, hogy a törvény korlátozza a „gyermekekre irányuló szexuális propagandát”; vagy felesleges azt tiltani, mert „nem hordoz kockázatot”.  

Az új nemzeti konzultáció az újranyitásról és a járvány utáni életről fog szólni leginkább – mint ahogyan arról Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár beszámolt a kormány hivatalos Facebook-oldalán. A fenti mellett a kérdések többsége a gazdaság megerősítéséről, továbbá a védekezéshez szükséges intézkedésekről fog szólni, de szóba fog kerülni a migráció kérdése is.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fenrir
2021. június 30. 13:51
Két magatartás szerepel a jogszabályban, a homoszexualitás "népszerűsítése" és a "megjelenítése". A kérdés pedig a propagandára vonatkozik, ami inkább az előbbi, hacsak nem tekintjük a megjelenítést is propagandának. Szóval ha a nemek győznének, akkor kivennék a népszerűsít-et és maradna a megjelenít? Egyébként itt a lehetőség az ellenzéknek, hogy bebizonyítsa, hogy tényleg mögötte áll a többség, meg hogy ezt a bekezdést ellenzi a társadalom nagy része. A konzultáció eredménye őket fogja minősíteni.
Belakiss
2021. június 30. 12:40
Akarja-e, hogy Soros önt teljes erőből hátbavágja egy szeneslapáttal? Ezt miért nem rakják bele a kozultációba?
Sulammit
2021. június 30. 12:20
Ha Soros György meghal, átveszi a stafétabotot a homi kisfia.
Fekete85
2021. június 30. 10:39
Van egy homofób kérdés. És sikoltoznak hogy minket mindenki bánt. Populista hülyék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!