A Háló Mozgalom a határon túli barátok felhívására buzdít

2021. június 04. 16:24

A határtalan szeretet hangján fonjuk be a Kárpát-medencét, megerősítve kapcsolatainkat és nemzettársainkat – írja a katolikus szervezet.

2021. június 04. 16:24

Külhoni magyar ismerőseink, barátaink felhívására  buzdít a Háló és a Charta XXI. Egyesület: Összetartozunk, számon tartalak, felhívlak! – írja a Háló a honlapján.

„101 éve történt! Nem felejtünk, de mit tehetünk?” – teszi fel a kérdést a katolikus szervezet.

„A szétszakítás, a trianoni békediktátum évfordulóján, ezekben a napokban vegyük számba és szólítsuk meg anyanyelvünkön a határaink túloldalán, különösen a szórványban élő néhány barátunkat, ismerősünket!” – szerepel a felhívásban. Azt írják, hogy mindenképpen élő szóval tegyük: telefonáljunk, vagy használjuk az internetes lehetőségeket, közösségi felületeket. A határtalan szeretet hangján fonjuk be a Kárpát-medencét, megerősítve kapcsolatainkat és nemzettársainkat. Így, személyesen fejezzük ki egymásnak összetartozásunkat!

»...míg magyar szóra magyar szó felel!« – írják.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2021. június 04. 16:54
Bármi is ez a Háló Mozgalom, nagyon szerencsétlen a neve: aki látott már szadeszest, annak összerándul a gyomra tőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!