Újraindulnak a műtétek és a rehabilitációs ellátások

2021. május 07. 10:04

Vakcinaigazolvánnyal vagy a tervezett beavatkozást megelőző 48 órán belüli negatív PCR-teszttel és a műtét napján végzett negatív antigén gyorsteszttel is igénybe vehetőek az említett ellátások.

2021. május 07. 10:04
null

Május 13-ától újraindulnak az elektív beavatkozások és a rehabilitációs ellátások, amelyek az egészségügyi szolgáltatónál előre egyeztetett időpontokban, a már bevált egészségvédelmi óvintézkedések betartásával történhetnek – jelentette be az emberi erőforrások minisztere pénteken a Facebook-oldalán.

Kásler Miklós azt írta, a betegek felvételének feltétele, hogy érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy

a tervezett beavatkozást megelőző 48 órán belüli negatív PCR-teszteredménnyel és a műtét napján végzett negatív antigén gyorsteszttel rendelkezzenek.

Fertőzésgyanú esetén a fekvőbeteg-intézetekben megtörténik az izoláció, és az érintettek esetében antigén gyorstesztet végeznek a diagnózis felállításához – tette hozzá a tárcavezető.

Fotó: Kásler Miklós, Facebook

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2021. május 07. 11:39
Moslék, tessék vergődni. Már megint összeomlott az egészségügy.
Létezem
2021. május 07. 11:17
Egyetlen hozzászólást látok az ötből.
kunfia
2021. május 07. 10:54
Nem volt eddig rehabilitációs ellátás sem? Nem csoda,hogy 10%os volt tavaly a többlethalálozás Magyarországon.Idén meg 30. Mert Orbán Viktor jobban teljesít!
Gullwing
2021. május 07. 10:44
Jó hír ez a ballibcsiknek, indulhat számukra az agyátültetés! A disznodonorok már megvannak.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!