Két újabb állam ismerte el a magyar oltási igazolványokat

2021. május 01. 08:38

A horvátokkal, a szlovákokkal, a görögökkel és az izraeliekkel folynak a tárgyalások.

2021. május 01. 08:38
null

Szabad az utazás Szlovéniába és Bahreinbe, erről Szijjártó Péter tett bejelentést közösségi oldalán. A Szlovéniával kötött megállapodás már a szombati naptól érvényes, így tehát az is utazhat az országba, akit a Sinopharm készítményével vagy Szputnyik V-vakcinával oltottak be. Bahreinbe hétfőtől lehet utazni.

Szerbiával és Montenegróval is megszületett már a megállapodás, Magyarországról ezekbe az országokba is szabadon lehet utazni, a külgazdasági és külügyminiszter pénteki nyilatkozata szerint pedig tárgyalások folynak a horvátokkal, a szlovákokkal, a görögökkel és az izraeliekkel.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. május 01. 18:43
+m
Robur
2021. május 01. 18:06
De jó, már várom, hogy a pirézekkel is megegyezzünk.
Rocktoberi
2021. május 01. 17:15
Ma kaptam meg Szputnyik dva-t. Az orvosnő mondott egy érdekes dolgot. Vissza fog ütni, hogy már az első oltás után kiadták az oltási igazolványokat. Nagyon sokan nem fogják emiatt beadatni a második oltást. Ő már látja a megjelentek számából. Nagyon gyorsan meg kell szüntetni ezt a gyakorlatot.
ptrfarkas43
2021. május 01. 16:08
A ballib figyelmét felhívom, hogy csak akkor akar mindenki külföldre utazni, ha jólét van. Aklor a mindenki nyomorog duma megbukott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!