Pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz

2021. május 18. 11:06

Minden jóérzésű embert megráz, de minket, szülőket különösen is megvisel, amikor pedofil bűncselekményekről hallunk a hírekben – írta ki a Facebookra kedden Kocsis Máté.

2021. május 18. 11:06
null

Pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz az Országgyűlés elé jövő héten a gyermekek védelméért és az elkövetők súlyosabb büntetéséért – közölte a Fidesz frakcióvezetője kedden Facebook-oldalán.

Kocsis Máté bejegyzésében ismertette: a törvénycsomag első pontja szerint létre kell hozni egy kereshető nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt. Ez a frakcióvezető szerint sok esetben meggátolhatja, hogy a pedofilok újra gyermekek közelébe kerüljenek.    

„Minden jóérzésű embert megráz, de minket, szülőket különösen is megvisel, amikor pedofil bűncselekményekről hallunk a hírekben. Az sincs rendjén, hogy gyermekeink egyre több helyen találkozhatnak életkoruknak nem megfelelő tartalmakkal, de az sincs, hogy a pedofilok sokszor túl enyhe büntetést kapnak” – írta a frakcióvezető.

Kocsis Máté eredeti, teljes bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

(MTI)

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gavemenp
2021. május 20. 20:58
„Csülökék arra voltak kíváncsiak, hogy tudja lebukás nélkül megúszni Tuskó Hopkins a névsorolvasást. Aztán megrökönyödve látták, milyen egyszerű trükköt talált ki. Ő olvasta a névsort.” (Rejtő Jenő: Az elátkozott part)”
Tót Ottó
2021. május 18. 23:13
Az csak egy megérzés.Annyira csendben vannak a libernyákok.Talán bizony elvan már téve egy két név 2022 re?Kiket kaptak el?Ki van a hálózatban?
Somaa
2021. május 18. 21:53
Miután kiemelten súlyos pedofil, köztörvényes bűnelkövető nagykövetét sunnyogva mentegette és rejtegeti... gratulálok...
AROON
2021. május 18. 16:58
Na már a Fideszesek pedofilok is. Ennyire beteg, undorító, gátlástalan hazudozó mint az itt kalózkodo balos trollok, nincs más kultúrában. Férgek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!