Orbán Viktor: A magyar baloldal járványügyben csúfosan leszerepelt

2021. május 14. 16:20

„Oltásellenzék” – írta a magyar kormányfő.

2021. május 14. 16:20
null

A magyar miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött videóban beszélt arról, hogy a baloldal „túl messzire ment”, és „nem segítettek, hanem csak ártottak”.

Ilyenkor kamuvideókat gyártani, az hiba. Embereket lebeszélni az oltásról, bizalmatlanságot gerjeszteni egyes vakcinafajtákkal szemben több mint hiba”

– szögezte le a kormányfő, utalva Jakab Péter videójára, valamint a Demokratikus Koalíció kínai vakcinát elutasító petíciójára.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 15. 17:20
Úgy hazudik ez a náci zsarnok tömeggyilkos tolvaj csaló patkány pohos geci, hogy már maga sem hiszi el...
bagira
2021. május 15. 11:29
FERKÓ AKKORÁT HAZUDTÁL SZINTE SISTEREG Euban Orbán kormány első a járvány védekezéssel kapcsolatban. 2 hónappal előzi a gyarmattartó nyugati országokat.
flesh ripper
2021. május 15. 07:14
Keleti vakcina! https://index.hu/techtud/2021/05/15/kina-mars-urszonda-leszallas/
bagira
2021. május 15. 06:03
Az egész moslék koalíció életellenes , mindent szét rombolnak helyette semmit se építenek , tipikus kommunista bolsevik módszerrel. Csak ígérni tudnak . Magyarok ellen nagyon kampányolnak szeretnék az eus adósságot felszedni bezsebelni . Vírussal való kormánybuktatás nem jött be. Eus vezérek és a bukott kommunisták Magyarország ellen összefogtak szeretnék eltaposni . Gyurcsányné üres ígéreteket pufogtat hazugságok lózungok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!