Így petíciózott a DK a kínai vakcina ellen

2021. április 06. 18:32

Több hónap után a DK mára elérhetetlenné tette a kínai vakcina ellen futó aláírásgyűjtését.

2021. április 06. 18:32
null

Ismeretes, hogy a DK és szövetségesei még ősszel erőteljes kampányba kezdtek a keleti vakcinák ellen. A Gyurcsány-párt először „a szabad vakcinaválasztásért” indított petíciót, később pedig, mikor Magyarország elkezdett érdeklődni a Sinopharm vakcinák iránt, a párt petíciót is indított a kínai oltóanyag ellen is. Ez vált elérhetetlenné mostanra, ám a Drót.info a Waybackmachine nevű program segítségével visszanézte az aláírásgyűjtő oldalt.

„A magyar kormány láthatóan eldöntötte, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által ellenőrizetlen, engedély nélküli, bizonytalan hatékonyságú, kivizsgálatlan, ismeretlen tartalmú és működésű kínai vakcinával akar tömegesen oltani Magyarországon”

– áll a felhívásban.

– írta a kínai vakcinák kapcsán a DK. 

„A DK oltáspárti politikai közösségként fontosnak tartja, hogy minél többen beoltassák magukat, szeretnénk megakadályozni, hogy a kínai vakcina kormányzati propagálása miatt csökkenjen az oltási kedv” – áll a törölt felhívásban.

Mostanra a szakemberek között általánossá vált az az álláspont, hogy bármelyik vakcina jobb, mint a megbetegedés. Ezért is valószínűsíthető az, hogy a baloldal már letagadná a keleti vakcinák és a védekezési intézkedések elleni kampányát, legalább is a Magyar Nemzet összeállítása alapján, amely az elmúlt egy év védelmi intézkedéseit, és az ellenzék ezeket támadó reakcióit vizsgálja.

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. április 07. 05:12
A kommunisták,bolsevikok legfőbb ismérve : a cél szentesÍti az eszközt,azaz nem számÍt mennyi emberéletbe kerül például a hatalom megszerzése,a lényeg az hogy sikerüljön. Ezt a történelem folyamán százszor bebizonyÍtották.
táltos
2021. április 07. 00:18
Az Ellenzéki Összefogás (benne a DK) mindig is az orosz és a kínai vakcinát támogatta. Eurázsia mindig is Óceánia szövetségese volt. A Lotyaszájúnak csak egy telefonjába került és Putyin már küldte is a Szputnyikot. A Toto kutya is megmodta.
nyugalom
2021. április 06. 21:36
Zsidók jellemzője, többek között: mondtam, nem mondtam, ugye megmondtam..... Apjas banda, komaromi es kiss felek! Penznét megkerdezte mar a libsi firkaszhadsereg?
lynx
2021. április 06. 20:10
A múltat végképp eltörölni, Rabszolga-had, indulj velünk! A Föld fog sarkából kidőlni, Semmik vagyunk, s minden leszünk! Ez a harc lesz a végső, Csak összefogni hát, És nemzetközivé lesz Holnapra a világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!