Menczer: Az oltásellenes baloldal megint hazudott, megint lelepleződött

2021. május 27. 15:33

A külügyi államtitkár emlékeztetett, hogy az Amerikai Orvosi Kamara is igazolta, hogy a kínai oltóanyag hatásos és biztonságos.

2021. május 27. 15:33
null

Menczer Tamás videós Facebook-üzenetében arról beszél, hogy az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját, így az Egészségügyi Világszervezet után ez a testület is igazolja, hogy a kínai oltóanyag hatásos és biztonságos. Majd a külügyi államtitkár emlékeztet arra, hogy az oltásellenes baloldal hónapok óta támadja a kínai vakcinát.

Menczer azt mondta, hónapok óta hazudoztak a kínai vakcináról, például arról, hogy nincs meg ez a teljes dokumentáció, majd kijelentette, hogy megint lelepleződtek, megint kiderült, hogy hazudtak. Aki oltásellenes, az is marad, az oltás azonban életet ment – fejezte be üzenetét az államtitkár.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2021. május 27. 16:25
A DK mikor ugrik nekik és a WHO-nak is, hogy ne merészeljék keleti vakcinával riogatni az emberiséget?
Harangláb
2021. május 27. 16:18
Jó a címben lévő mondat! Ilyen rövid, egy mondatos üzenetek (is) kellenek. A Menczer amúgy is jól viszi a kommunikációs vonalat.
tölgy
2021. május 27. 16:17
Hazudnak a libsibolsik, a böszme és az ánuszából kikandikálók? Miért is nem lepődtem meg?!
Armageddon
2021. május 27. 16:07
Morzsika mikor történt ez? A héten! 5 hónappal ezelött kellett volna. Most sem baj, de meg kímélhető lett volna az ország egy hisztériától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!